-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniečio kortelės savitarnoje galima įsigyti bilietus, bet laikinai neveiks likučių tikrinimas

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad Vilniečio kortelės savitarnos sistemoje laikinai negalima pasitikrinti turimų bilietų likučių, bet viešojo transporto keleiviai tą bet kada gali padaryti įlipę į autobusą ar troleibusą.
Vilniečio kortelė
Vilniečio kortelė / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

Sužinoti turimus bilietų likučius laikinai galima tik pačioje transporto priemonėje palietus Vilniečio kortele geltonąjį komposterį.

Šiuo metu vykdomas sistemos patikrinimas, kadangi viešojo transporto keleiviai informavo, kad savitarnos sistemoje atvaizduojama informacija apie likučius nesutampa su informacija viešojo transporto priemonėje. Pvz. savitarnoje rodoma, kad Vilniečio kortelėje yra penki 30 minučių bilietai, tačiau, įlipus į viešojo transporto priemonę ir patikrinus informaciją geltonajame komposteryje, šie duomenys nesutampa.

Esama sistema veikia taip, kad visa aktualiausia informacija yra rodoma transporto priemonėse esančiuose komposteriuose.

Patikrinus sistemą ir suradus priežastį, kodėl pasitaiko netikslus atvaizdavimas, savitarna ir toliau veiks. Apie likučių rodymo savitarnoje atnaujinimą viešojo transporto keleiviai bus informuoti papildomai.

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ atkreipia dėmesį, kad savitarnoje ir toliau bus galima įsigyti viešojo transporto bilietus, šios paslaugos teikimas nebus nutraukiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius