Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Vokietija tikisi, kad „Volkswagen“ skandalas didelės žalos šalies pramonei nepadarys

Vokietijos ministrai tikina, kad dės milžiniškas pastangas, kad galėtų ištaisyti sugadintą šalies pramonės reputaciją dėl automobilių gamintoją „Volkswagen“ sukrėtusio skandalo. Neseniai paaiškėjo, kad koncernas kai kuriuose automobiliuose įrengdavo prietaisus, kurie klastojo JAV taršos bandymų rezultatus, rašo naujienų svetainė dw.de.
„Volkswagen“ hipių autobusiukas
„Volkswagen“ hipių autobusiukas / theplaidzebra.com nuotr.

Vokietijos vyriausybė jau pranešė užsakiusi papildomus taršos testus visiems šalyje parduodamiems „Volkswagen“ automobiliams su dyzeliniais varikliais.

Šalies transporto ministras Aleksandras Dobrindtas laikraščiui „Bild“ teigė, kad Federalinei motorinių transportų priemonių tarnybai įsakė atlikti papildomus taršos testus pasitelkiant nepriklausomus ekspertus.

Vokietijos ekonomikos ministras Sigmaras Gabrielis piktinosi „Volkswagen“ elgesiu JAV rinkoje, tačiau pripažino, kad šis atvejis nėra tipinis.

„Pagaminta Vokietijoje“ reiškia kokybę visame pasaulyje. Nemanau, kad dabartinis skandalas turės ilgai trunkančią didžiulę žalą visai Vokietijos automobilių pramonei“, – sakė S.Gabrielis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius