Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“ nutraukia skrydžius iš Vilniaus į Malmę

Švedijos lietuviams – liūdna žinia. „Wizz Air“ pavasarį nutrauks tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į trečią pagal dydį Švedijos miestą Malmę. Skrydžiai nutraukiami dėl menko jų populiarumo.
„Wizz Air“ pradėjo skrydžius į Nicą
„Wizz Air“ pradėjo skrydžius į Nicą / „Wizz Air“ nuotr.

„Visi skrydžiai atšaukti, pinigus grąžina, kada skris, niekas neaišku, nepaaiškina. O mes, lietuviai, čia esantys, sėdim ir galvojam, kai nuo šiol reikės į Lietuvą skraidžioti“, – rašo 15min skaitytoja.

Nuo kovo 23 dienos pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ nutraukia skrydžius iš Vilniaus į Malmę.

Šiuo metu iš Vilniaus į Malmę įmonės orlaiviai skrenda dukart per savaitę – trečiadieniais ir sekmadieniais. Vilniaus oro uosto tinklalapyje nurodyta, kad toks skrydžių tvarkaraštis galioja iki kovo 22 antros dienos.

„Siekiant, kad patys populiariausi maršrutai būtų prieinami žemiausiomis galimomis kainomis, avialinijų bendrovė „Wizz Air“ visuomet stebi ir analizuoja savo siūlomų maršrutų rezultatus. Maršrutu Vilnius–Malmė kompanija neskraidins nuo š.m. kovo 23 dienos, o kompanijos pajėgumai perskirstyti kitiems maršrutams, turintiems didesnę paklausą „Wizz Air“ skrydžių tinkle. Oro linijų bendrovė pradės naujus skrydžius iš Vilniaus į Varšuvą nuo rugsėjo 18 d. ir į Geteborgą nuo kovo 16 d.“, – rašoma kompanijos 15min perduodame komentare.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius