Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl lakūnų streiko „Lufthansa“ atšaukė 3 tūkst. skrydžių

Pirmadienio naktį beveik 4 tūkst. Vokietijos oro linijų „Lufthansa“ lakūnų, reikalaujančių, kad būtų padidintos algos ir išsaugotos darbo vietos, pradėjo keturių dienų streiką.
„Lufthansa“
„Lufthansa“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo britų visuomeninio transliuotojo BBC interneto svetainė, dėl streiko oro linijoms iš viso teko atšaukti apie 3 tūkst. skrydžių Vokietijoje ir kitose šalyse. Tarptautinio Vilniaus oro uosto interneto svetainėje skelbiama, kad pirmadienį atšaukti „Lufthansa“ skrydžiai iš Frankfurto į Vilnių ir atgal.

Tuo tarpu pačios oro linijos praneša, jog klientai, įsigiję bilietus iki vasario 18 dienos, gali nemokamai pakeisti skrydžio datą. Ją galima perkelti į bet kurią dieną iki gegužės 31 dienos. Bilietus į streiko metu atšauktus skrydžius taip pat galima grąžinti ir atgauti sumokėtus pinigus.

Be „Lufthansa“ lakūnų, streike dalyvauja šių oro linijų logistikos padalinio „Cargo“ ir pigių skrydžių bendrovės „Germanwings“ darbuotojai. Skaičiuojama, kad viena streiko diena oro linijoms atneš 25 mln. eurų nuostolių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius