Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Alicija dievina žirgus

„Kelio į žvaigždes 3“ dalyvė Alicija tiesiog dievina žirgus. Kaip pati sako, jei tik turėtų sąlygas, būtinai nusipirktų ir laikytų žirgą. Alicija juokauja, kad vieną dieną taip ir padarys.
Foto naujienai: Alicija dievina žirgus
Foto naujienai: Alicija dievina žirgus / zmones24.lt
„Kelio į žvaigždes 3“ dalyvė Alicija tiesiog dievina žirgus. Kaip pati sako, jei tik turėtų sąlygas, būtinai nusipirktų ir laikytų žirgą. Alicija juokauja, kad vieną dieną taip ir padarys. Tačiau kol tokių sąlygų neturi, bent kartą per savaitę lekia jodinėti į žirgyną arba pas bičiulę, kuri turi nuosavą žirgą. Be to, mergina kolekcionuoja žirgų paveikslus bei nuotraukas, o neseniai net ir tatuiruotę pasidarė. Kas puošia Alicijos koją, atspėti nesunku – žinoma, kad mažytis, bet žavus arkliukas. „Labai myliu arklius, todėl nusprendžiau pasidaryti tatuiruotę, kad šis mielas gyvūnas visuomet būtų su manimi“, – šypsosi neseniai susikūrusios grupės „Diskomanija“ narė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius