Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius ir Reda Kandeliai: per medaus mėnesį prisisotino meilės

Prieš mėnesį vestuves atšokę Andrius (27) ir Reda (27) Kandeliai neseniai grįžo iš beveik dvi savaites trukusios povestuvinės kelionės.
Foto naujienai: Andrius  ir Reda Kandeliai: per medaus mėnesį prisisotino meilės
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt
Temos: 1 Meilė

Prieš mėnesį vestuves atšokę Andrius (27) ir Reda (27) Kandeliai neseniai grįžo iš beveik dvi savaites trukusios povestuvinės kelionės. Jungtuvių dieną įsimylėjėliai nenorėjo atskleisti, kur kopinės vestuvių medų, tad abstrakčiai pasakė, kad „vyks labai toli". Paaiškėjo, jog Kandelių šeima ilsėjosi Turkijos Kemero kurorte.

„Ši kelionė - ypatinga, nes ji yra povestuvinė. Gulėjome prie viešbučio baseino, leidome laiką prie jūros, kaitinomės, džiaugėmės oru ir vienas kitu. Buvo labai smagu", - sako Andrius. Pasak šokėjo, po vestuvių niekas nepasikeitė - gyvenimas teka ta pačia vaga.

Dažniausiai per medaus mėnesį jaunavedžiai nusprendžia pagausinti šeimą. Ar galima laukti džiugių naujienų iš Redos ir Andriaus? „Apie vaikus galvojame jau seniai. Planas kol kas neįvykdytas, bet mes nepasiduosime", - šypteli pašnekovas.

Kadangi Kandelių medaus mėnuo truko beveik dvi savaites, tikėtina, kad įsimylėjėliai nuo skaniausių valgių iš kelionės grįžo priaugę svorio. „Ne! Tačiau meilės tikrai prisisotinome", - sako A. Kandelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius