Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Borisovas klesti, jo giminė – gausėja

Kol Jurijaus Borisovo advokatai teisme kovoja dėl jo medalio, verslininkas nesuka galvos nei dėl apdovanojimų, nei dėl politikos, nei dėl pasaulio ekonomikos krizės. 52 metų vyro galvoje – vien džiaugsmingi dalykai, susiję su asmeninio gyvenimo malonumais: giminės pagausėjimas, prašmatnios atostogos.
Klestintis J.Borisovas.
Klestintis J.Borisovas / Valdo Kopūsto/„Scanpix“ nuotr.

Kaip skandalingas nušalintojo prezidento Rolando Pakso rėmėjas pagarsėjęs kompanijos „Avia Baltika“ prezidentas J.Borisovas paprastai darbo reikalais nuolat skraido po pasaulį, tačiau šiomis dienomis milijonieriaus dėmėsį prikaustė įvykiai Lietuvoje.Užsiimu tik verslu, o prie politikos ir per patrankos šūvį nepriartėsiu!, – tikina J.Borisovas.

J.Borisovas domisi ne jo medalio likimą sprendžiančiu teismo procesu ar politikos aktualijomis, bet kur kas žmogiškesniais dalykais. „Prieš dvi dienas man gimė anūkas!“ – trečiadienį 15min.lt pranešė J.Borisovas. Dabar jau du anūkus turinčiu seneliu J.Borisovą pavertė sūnus Pavelas su turkmėne marčia Aigozel.

Kaip, kalbant ne vien apie vaikaičius, jums sekasi asmeninis gyvenimas: ar sutariate su žmona, ar randate laiko sau?

– Na, aš labai gerai gyvenu! Su žmona Irina ir dukra ką tik dvi savaites atostogavome. Ilsėjomės Ispanijoje, Gran Kanarijoje, kur atostogaujame jau aštuonioliktus metus. Žodžiu, viskas šaunu!

Kaip, jūsų akimis, šiandien atrodo Lietuvos politinė arena?

– Nuo politikos atitrūkau dar 2003 metais. Užsiimu tik verslu, o prie politikos ir per patrankos šūvį nepriartėsiu!

Bent matosi jums iš taip toli, kaip naujasis Seimas atrodo?

– Žinau, kad Seimui vadovaus Valinskas, o premjeras bus Kubilius. Padorūs žmonės, gal kas nors jiems ir išeis. Bet sunku pasakyti, nes laikai dabar sunkūs, sudėtingi.

O kaip šiais sunkiais laikais klostosi jūsų verslas?

– Dirbu ne vienoje šalyje, o visame pasaulyje. Mano užsakovai yra penkiasdešimtyje šalių. Jei vienur prasčiau, kitur – geriau. Sumuodamas, manau, aš plėsiuosi, o ne risiuosi žemyn.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius