Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

E. Bžeskas, Karina ir Neli – atvirai apie savo meilės trikampį

Egmontas prisipažino, kad taip atvėręs širdį vos tramdė ašaras. Kodėl Egmontas vienu metu draugavo ir su Neli, ir su Karina? Kaip jautėsi Nijolė, išskyrusi jį su Karina?
Foto naujienai: E. Bžeskas, Karina ir Neli – atvirai apie savo meilės trikampį
Foto naujienai: E. Bžeskas, Karina ir Neli – atvirai apie savo meilės trikampį / zmones24.lt
Tokio atviro ir nuoširdaus pokalbio apie meilės trikampį tarp Egmonto, Nijolės ir Karinos, aistringą draugystę ir dar aistringesnius pykčius nesitikėjo net ir visko mačiusios bei girdėjusios laidos vedėjos Skaiva bei Mia. Egmontas prisipažino, kad taip atvėręs širdį vos tramdė ašaras. Kodėl Egmontas vienu metu draugavo ir su Neli, ir su Karina? Kaip jautėsi Nijolė, išskyrusi jį su Karina? „Jūs įsivaizduokit, kaip aš jaučiausi, kai be galo mylėdama žmogų turėjau taikytis su jo neapsisprendimu. Vieną dieną jis norėjo būti su manim, o kitą – jau su Karina“, – atvirai kalbėjo Neli.
Egmontas taip pat išliejo savo širdį. „Niekada nenorėjau, kad dėl mano elgesio kas nors nukentėtų. Tačiau taip jau išėjo. Su Karina išgyvenau šešerius metus, mus daug kas siejo, tačiau kai susipažinau su Neli, atsispirti naujai aistrai negalėjau. Taip ir draskiausi tarp prisirišimo ir jausmų“, – pasakojo prodiuseris. Plačiau apie tai laidoje „Sudaužytų širdžių klubas“ – šeštadienį, 17.40 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius