Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis laukiasi vaikelio

Foto naujienai: Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis laukiasi vaikelio
J.Didžiulis ir E.Jennings. Nuotr. Butauto Barausko / zmones24.lt
„Esame laimingi ir tikimės, kad ateinančiais mėnesiais viskas klostysis gerai", - rodos, vestuvių proga Ericai JENNINGS (27) ir Jurgiui DIDŽIULIUI (27) dovanota interjero detalė - gandras - savo pareigą atliko: vasarį susituokusi pora pagaliau džiaugsmingai prisipažįsta, jog laukiasi pirmagimio. Apie aplankiusią laimę abu kalba nedaug. „Mums labai svarbu tokius asmeniškus dalykus pasilaikyti sau. Viena yra atsakyti į klausimus apie save, visai kas kita - apie vaiką, kuris negali pasirinkti, - įsitikinę būsimi tėveliai, pirmagimį ketinantys auginti supamą muzikos.
Trečią mėnesį besilaukianti Erica kol kas koncertų atšaukti neketina ir sako, kad ant scenos lips tol, kol jausis gerai. Šiuo metu „Skamp" trijulė darbuojasi studijoje, kur įrašo naują albumą. „Daugiausia dainų įrašysime rudenį ir žiemą. Įrašai - mažiau energijos reikalaujantis darbas, o tai vėliau man bus svarbu", - šypteli būsima mama, naujame muzikos rinkinyje atliksianti ne vieną lietuvišką dainą. „Žinoma, koncertinės veiklos pertraukėlę teks daryti, bet gerbėjus galiu nuraminti: „Skamp" tikrai neketinu palikti", - patikino iš laimės švytinti Erica.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius