Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Laima Kybartienė: sieloje man – tik dvidešimt

Lengva paaiškinti, kodėl buvusi diktorė, televizijos sveikinimų koncertų ir loterijų vedėja Laima Kybartienė (50) savo jubiliejų nusprendė švęsti LRT klube.
Foto naujienai: Laima Kybartienė: sieloje man – tik dvidešimt
Nuo "Lietuvos šokių dešimtuko" simpatiją jubiliatei jaučia verslininkas Osvaldas Markevičius. Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt

Lengva paaiškinti, kodėl buvusi diktorė, televizijos sveikinimų koncertų ir loterijų vedėja Laima Kybartienė (50) savo jubiliejų nusprendė švęsti LRT klube. „Televizija - mano gyvenimo dalis, labai didelė dalis", - sako jaunatviška išvaizda spinduliuojanti moteris, o LTV žiūrovai, matyt, irgi pastebėjo, kad praėjusio penktadienio vakarą Laima „Jėgos" žaidimą vedė itin pasipuošusi. „Buvo labai smagu, - prisimena. - Vedžiau laidą, o paskui visi kartu ją žiūrėjome ir komentavome. LRT klubas tobulai atitiko viduramžio šventės dvasią." Į savo šventę Laima pakvietė ir artimuosius, ir buvusius bendradarbius, ir tuos, su kuriais dirba dabar, ir kolegas iš laidos „Lietuvos šokių dešimtukas". Draugę išbučiavo kažkada kartu dirbusios televizijos diktorės - Sigita Stankevičiūtė, Saulė Gedrimaitė, Angelė Kiliuvienė. Penkiasdešimtmečio jokia riba jubiliatė nevadina. Sako, trisdešimt pirmąjį gimtadienį ištverti buvę sunkiau. „O dabar man sieloje - tik dvidešimt", - plačiai šypsosi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius