Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Rihanna pasiruošusi naujai meilei

Rihanna (21), kurios buvęs vaikinas Chrisas Brownas (19) pripažintas nekaltu byloje dėl dainininkės sumušimo, mėgavosi romantiška vakariene su Los Andželo „Lakers" krepšinio žvaigžde Andrew Bynumi (21) viename Beverli Hilso restorane.
Foto naujienai: Rihanna pasiruošusi naujai meilei
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Rihanna (21), kurios buvęs vaikinas Chrisas Brownas (19) pripažintas nekaltu byloje dėl dainininkės sumušimo, mėgavosi romantiška vakariene su Los Andželo „Lakers" krepšinio žvaigžde Andrew Bynumi (21) viename Beverli Hilso restorane. „Jie atrodė kaip tikra pora! Automobilyje Rihanna ir Andrew  sėdėjo labai arti vienas kito", - pasakojo vienas šaltinis. Tai buvo pirmas kartas, kai dainininkė pastebėta kito vyro draugijoje po skyrybų su Chrisu. O Brownas dėl iširusios draugystės su žaviąja atlikėja per daug nesisieloja, mat neseniai jis pastebėtas dainininkės Natalie Mejia (20) draugijoje. Jie kartu lankėsi tatuiruočių salone. Tačiau Natalie paneigė gandus, kad ją ir Chrisą kažkas sieja: „Mes gerai sutariame, tačiau šia tema nenoriu kalbėti." Beje,  kad ir su kuo susitikinėtų Rihanna ar Chrisas, jie vis tiek grįžta vienas pas kitą... Kalbama, jog vakarus jie vis dėl to leidžia... kartu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius