Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Seksualiausias iš seksualiausių – toks bus „Olialia pupyčių“ vaizdo klipas

Seksualiausių burbuliukų savininkės „Olialia pupytės“ ir toliau kaustys Lietuvos vyrų dėmesį. Kitą savaitę šviesiaplaukės gražuolės filmuos pirmąjį savo vaizdo klipą.
Foto naujienai: Seksualiausias iš seksualiausių – toks bus „Olialia pupyčių“ vaizdo klipas
Foto naujienai: Seksualiausias iš seksualiausių – toks bus „Olialia pupyčių“ vaizdo klipas / zmones24.lt
Seksualiausių burbuliukų savininkės „Olialia pupytės“ ir toliau kaustys Lietuvos vyrų dėmesį. Kitą savaitę šviesiaplaukės gražuolės filmuos pirmąjį savo vaizdo klipą. „Tokio seksualaus ir drąsaus klipo Lietuvoje dar niekas nematė“, - išdavė vilioklė grupės lyderė Oksana Pikul.

Vaizdo klipas bus filmuojamas grupės himnu tapusiai dainai „Olialia pupytės“. Gražuolių dainininkių trio, kalbėdamos apie jį buvo paslaptingos: „Visas dėmesys bus skiriamas grožiui ir estetikai, o klipe bus daug glamūro, briliantų, blizgesio, prabangos, aksomo, tviskesio, šlapių kūnų, jaunatviško laisvės pojūčio ir, žinoma, seksualumo!“

Paklausus, ko vaizdo klipe neišvysime, „Olialia pupytės“ Oksanos Pikul atsakymas buvo trumpas. „Na, drabužių daug tikrai nebus...“ - nusijuokė mergina.

Su „Olialia“ projektais nuolatos dirba tik patys profesionaliausi savo sričių specialistai, taip bus ir šįkart. Klipą režisuos jau ne su vienu lietuviškos popscenos atstovu dirbęs Dovydas Augaitis. „Toni &Guy“ kirpėjai merginoms kurs „Victoria's secret“ stilių primenančias šukuosenas, o įvairiuose vizažistų konkursuose laurus skinantys „Make up store“ specialistai rūpinsis nepriekaištingu merginų makiažu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius