Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Švieski man vėl“ paliko „Rondo“

Grupė „Vairas“ daugelį nustebino netikėtu duetu su dainininke Arina iš Šiaulių. Tai buvo pirmas kartas, kai į savo vyriškas gretas „Vairo“ vyrukai įsileido dailiosios lyties atlikėją!
Foto naujienai: „Švieski man vėl“ paliko „Rondo“
Foto naujienai: „Švieski man vėl“ paliko „Rondo“ / zmones24.lt
Temos: 1 „Rondo“
Šį šeštadienį TV3 projektas „Švieski man vėl“ buvo kaip niekad derlingas – net penki šlagerių parado dalyviai tapo absoliučiais dešimtukininkais ir pasitenkinimo šypsenų galėjo neslėpti Viktoras Malinauskas, Rūta Mozovaitė, Simonas Donskovas, grupė „Vairas“ ir ką tik į projektą grįžusi Jūratė Miliauskaitė. Grupė „Vairas“ daugelį nustebino netikėtu duetu su dainininke Arina iš Šiaulių. Tai buvo pirmas kartas, kai į savo vyriškas gretas „Vairo“ vyrukai įsileido dailiosios lyties atlikėją! Be to, būtent šis duetas pirmasis pusiau lietuviškai sudainavo garsiąją itališką baladę „Viva Perle“, o tik vėliau kitų projektų dalyviai atsiklausę „Vairo“ ją perdainavo.
Vienuoliktasis „Švieski man vėl“ koncertas buvo skirtas Italijai, šios šalies romantikai ir itališkoms dainoms, tad nenuostabu, jog pagrindiniu vertintoju tapo dainininkas Mino. Jis ne tik pažymius estrados „grandams“ rašė, bet ir itališkus komplimentus sakė bei itališkų dainų žodžius vertė.
Šįkart labiausiai nepasisekė „Švieski man vėl“ projekto grupei „Rondo“. Surinkę mažiausiai komisijos balsų jie iškeliavo į repeticijų salę. Kada „Rondo“ sugrįš – priklauso tik nuo žiūrovų.

Balsavimo rezultatų vidurkio lentelė:
Grupė „Vairas“ – 10
Viktoras Malinauskas – 10
Rūta Morozovaitė – 10
Simonas Donskovas – 10
Jūratė Miliauskaitė – 10
Romas Dambrauskas – 9,67
Nelly Paltinienė – 9,33
Irena Ulvydaitė-Snabaitienė – 9
Adolfas Jarulis – 9
Grupė „Rondo“ – 8,67

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius