Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Mičiulienė sustambėjo dėl krizės

Taip jau yra su tomis dietomis... Kol jų laikaisi, viskas būna puiku, tačiau tik nutrauki lieknėjimo programą, kilogramai grįžta su kaupu.
Foto naujienai: Violeta Mičiulienė sustambėjo dėl krizės
Nuotrauka iš redakcijos archyvo / zmones24.lt

Taip jau yra su tomis dietomis... Kol jų laikaisi, viskas būna puiku, tačiau tik nutrauki lieknėjimo programą, kilogramai grįžta su kaupu. Taip nutiko ir humoristei Violetai Mačiulienei (46), vienai iš TV3 laidos „Puikusis šou“ vedėjų. Moteris pastaruoju metu labai pastambėjo. „Kodėl taip atsitiko? Dėl ekonomikos krizės! Visos dabar tik kūdinasi, juk jos nesupranta, kad artėja krizė! Tiesa, daugeliui moterų, kurios, laikydamosios dietos, neužsidėjo ant skrandžio specialaus žiedo, visi kilogramai sugrįžo. Ar kada nors dėsiuosi tokį žiedą? Nežinau, jei kas nors pakvies prie altoriaus“, - juokiasi pašnekovė.

Vėliau kiek surimtėjusi moteris priduria, kad pastaruoju metu dėl padidėjusio svorio pradėjo truputį nepatogiai jaustis ir tikina, kad vėl laikysis dietos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius