Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimiras Romanovas pasiryžęs šokti baletą

Ar patikėtumėte, kad solidus banko prezidentas gali laimėti ne tik valso sukinių ant parketo konkursą, bet ir šokti baletą?
Foto naujienai: Vladimiras Romanovas pasiryžęs šokti baletą
Foto naujienai: Vladimiras Romanovas pasiryžęs šokti baletą / zmones24.lt
Ar patikėtumėte, kad solidus banko prezidentas gali laimėti ne tik valso sukinių ant parketo konkursą, bet ir šokti baletą? Kai jau atrodė, kad Vladimiras Romanovas Lietuvos niekuo nebenustebins, prieš pat šiųmečius „Auksinius svogūnus“ atsiskleidė dar vienas jo talentas. Ir tai tikrai ne vien tik svečio amplua pirmosiose žiūrovų eilėse.
„Jau balandžio 1-ąją stiklinėje skulptūroje įkalintų svogūnų teikimo ceremonijoje įvyks ir turnyro „Šok baletą su žvaigžde“ finalas. Jame dalyvaus du šio absoliučiai fenomenalaus konkurso dalyviai, vienas iš kurių – tituluotas ir gerbėjų išliaupsintas baleto artistas, o antrasis − pats V. Romanovas. Kokį numerį Šiaulių arenos scenoje demonstruos artistas ir bankininkas, sužinosite Naujuosius humoro metus skelbsiančių „Auksinių svogūnų“ apdovanojimų metu. Laukti tikrai verta“, – intriguoja Arūnas Valinskas.
Gal pagaliau paaiškės, kad visi renginio sielos Arūno Valinsko su Vladimiru Romanovu apsižodžiavimai tėra užkulisiniai žaidimai?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius