Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Audrius Giržadas: „Ieva – viena ryškiausių Lietuvos atstovių „Eurovizijoje“

Jau sekmadienio vakarą Lisabonoje bus paskelbtas oficialus „Eurovizijos“ atidarymas. Iškilmingoje ceremonijoje žingsniuos ir Ieva Zasimauskaitė su Lietuvos delegacijos vadovu Audriumi Giržadu. Pasak jo, šventę jie pasitinka su geriausiomis emocijomis – mūsų atstovei kol kas nepriekaištingai pavyksta skleisti apie save žinią, todėl laukiantis renginys atneš tik dar daugiau pozityvių atsiliepimų.
Audrius Giržadas ir Ieva Zasimauskaitė
Audrius Giržadas ir Ieva Zasimauskaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Lietuvos delegacija ir Ieva Zasimauskaitė Lisabonoje, Portugalijoje vieši jau visą savaitę. Audriaus Giržado manymu, praėjęs laikas buvo produktyvus, bet vis dar yra klausimų, kurie kelia nerimą.

„Mums pranešė, kad portugalų kūrybinė grupė nespėja pagal tvarkaraštį, ne visus mūsų pageidavimus gali įgyvendinti. Todėl pirmosiose repeticijos jaudulio ir nervų tikrai buvo. Po antros repeticijos pasikalbėjome, atrodo, bendrą kalbą radome ir tikimės, kad mūsų prašymai bus įgyvendinti“, – 15min kalbėjo A.Giržadas.

Ievos pasirodymo režisierė Rasa Micachienė nė viena repeticija taip pat nebuvo patenkinta. Pasak jos, generalinėse repeticijose pirmadienį dar liko išpildyti 45 procentus. Visgi delegacijos vadovas sako, kad jo tai nestebina.

„Aš atsimenu savo pirmąją „Euroviziją“ Osle, kai važiavome su „Inculto“. Ten taip ir neatsirado 80 proc. pasirodymo. Kartais, deja, nutinka tokių dalykų ir su tuo reikia susitaikyti. Kartais kūrybinės grupės vizija skiriasi, o kartais jie tiesiog nespėja įgyvendinti“, – sakė jis.

Kita vertus, Audrius tikina, Ieva Zasimauskaitė tiesiog žiba bendraudama su užsienio žurnalistais. Dėl interviu su ja nusidriekė jau nemaža eilė.

„Pati Ieva „Eurovizijos“ kontekste atrodo puikiai. Ją be galo myli žurnalistai, nes ji puikiai bendrauja, puikiai neša savo žinią. O tada iškart per visur nueina gandas, kad ji gerai kalba ir su ja yra apie ką kalbėti. Ieva iškart randa atsakymus į visus klausimus. Ji nesako tiesiog „taip“, „ne“ arba „nesupratau“. Ieva yra tikrai puiki“, – šypsojosi Audrius.

Audrius sako, kad Ieva vienareikšmiškai jam paliko vieną didžiausių įspūdžių, lyginant su kitais Lietuvos atstovais.

„Per visus 9 metus, kai dirbu „Eurovizijoje“, nepamenu, kad spaudos centro žurnalistai būtų mūsų atlikėją išreitingavę į pirmą vietą – ne dėl dainos, bet dėl to, kaip atlikėjas bendrauja. Ievai rašome didžiulį pliusą už tai, kad su ja labai gera ir sklandu dirbti“, – 15min kalbėjo Audrius Giržadas.

Visą pokalbį su Audriumi Giržadu žiūrėkite čia:

VIDEO: A.Giržadas: apie žurnalistų simpatijas I.Zasimauskaitei ir konkurentus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius