Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ atidarymo ceremonijoje – incidentas: teko įsikišti apsaugai

Sekmadienį Turine įvyko „Eurovizijos“ atidarymas. Turkio spalvos kilimu žengė visi 40-imt konkurso dalyvių. Nors viskas kurį laiką vyko sklandžiai, renginio pabaigoje teko įsikišti ir apsaugai dėl netikėtai ant kilimo išbėgusio vyriškio, kuris bandė provokuoti Italijos atstovus Mahmoodą ir Blanco.
Mahmoodą ir Blanco bandė išprovokuoti į ceremoniją įsiveržęs vyras
Mahmoodą ir Blanco bandė išprovokuoti į ceremoniją įsiveržęs vyras / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Eurovizijos“ atidarymo metu ant turkio spalvos kilimo įvyko nesusipratimas. 40-uoju numeriu žengusius Italijos atstovus Mahmoodą ir Blanco bandė provokuoti netikėtai pasirodęs vyriškis, kuris prieš tai stovėjo už žiūrovų tvorelės.

Lukas Balandis / BNS nuotr./„Eurovizijos“ atidarymo ceremonija
Lukas Balandis / BNS nuotr./„Eurovizijos“ atidarymo ceremonija

Apsauga sureagavo žaibiškai, todėl įsibrovėlis buvo netrukus išvestas. Be to, apsaugininkai pastiprino savo pajėgas.

Toliau ceremonija vyko sava eiga.

Lukas Balandis / BNS nuotr./„Eurovizijos“ atidarymo ceremonija
Lukas Balandis / BNS nuotr./„Eurovizijos“ atidarymo ceremonija

Primename, kad „Eurovizijos“ atidarymo ceremonija griaudėjo sekmadienio vakarą. Ji prasidėjo nuo visų konkurse dalyvaujančių atlikėjų eisenos. Valstybių atstovai ėjo vieni paskui kitus 200 metrų ilgio turkio spalvos kilimu link Venarijos karališkųjų rūmų.

Ši erdvė – vienas iš Turino turtingos karališkosios istorijos simbolių. 1675 m. pastatyti Venarijos karališkieji rūmai, garsėjantys puikia architektūra ir prabangiais sodais, buvo viena iš Savojos karališkųjų rūmų rezidencijų. 1997 m. jie buvo įtraukti į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą.

Renginį vedė keli vedėjai – Gabriele Corsi, Mario Acampa ir Carolina Di Domenico.

Monika Liu ant turkio spalvos kilimo pasirodė 23-iu numeriu. Kartu su Lietuvai atstovausiančia atlikėja atidarymo ceremonijoje dalyvavo ir šalies delegacijos vadovas Audrius Giržadas.

Prieš pat Monikos žengimą ant turkio spalvos kilimo, Turine pradėjo lyti. Tačiau pasikeitusios oro sąlygos nei kiek nesumažino atlikėjos pozityvaus nusiteikimo ir šypsenos.

Lietuvos atstovė pasirodė pasipuošusi juoda suknele, auksinių kriauklių formos auskarais bei aukštakulniais.

Monika Liu renginio vedėjams sakė, kad jaučiasi puikiai, tačiau jaudulio neslepia, nes tai pirmasis toks svarbus kilimas, kuriuo ji žengia.

Atlikėjai pasirodžius tiesioginiame eteryje, ceremonijos vedėjai jos taip pat paklausė, kodėl dainininkė pasirinko savo šaliai atstovauti su daina gimtąja kalba.

„Kai dainuoju lietuviškai, tai darau iš visos savo sielos. Žmonėms reikia žinoti, kokią gražią kalbą mes turime. Čia geriausias būdas šią žinią skleisti“, – paaiškino Monika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius