-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kalush Orchestra“ išleido dainos „Stefania“ klipą: jame – karo paliestos mamos

Netrukus po pergalės „Eurovizijos“ dainų konkurse ukrainiečių grupė „Kalush Orchestra“ paviešino itin jautrų eurovizinės dainos „Stefania“ vaizdo klipą. Jame įamžintos nuo karo vaikus gelbstinčios mamos.
„Kalush Orchestra“, vaizdai iš klipo
„Kalush Orchestra“, vaizdai iš klipo / Scanpix nuotr., stopkadrai

Sekmadienį „Kalush Orchestra“ pristatė jautrų dainos „Stefania“ vaizdo klipą. Jame vaizduojami vaizdai iš karo zonos bei mamos, gelbėjančios išsigandusius vaikus.

„Filmavome šį vaizdo klipą Bučoje, Irpinėje ir Hostomelyje – kadrai nėra skirti silpnaširdžiams, jie labai gilūs ir skausmingi!“ – pasidaliję vaizdo klipu „Telegram“ rašė grupė „Kalush Orchestra“.

Žiūrėkite vaizdo įrašą:

VIDEO: Kalush Orchestra - Stefania (Official Video Eurovision 2022)

Primename, kad „Kalush Orchestra“ su daina „Stefania“ sekmadienį tapo „Eurovizijos“ konkurso nugalėtojais. Jie sulaukė rekordinio žmonių palaikymo.

Po „Kalush Orchestra“ pergalės, spaudos konferencijos metu pranešta, kad 66-osios „Eurovizijos“ balsavimas įeis į istoriją – tiek daug televizijos žiūrovų balsų, per visą dainų konkursą nebuvo gavusi nė viena šalis.

Ukrainiečių grupė finalo metu nepraleido progos taip pat išsiųsti svarbios žinutės. Nors „Eurovizijos“ konkurso scenoje šiemet atlikėjams buvo griežtai uždrausta reikšti palaikymą Ukrainai ir netgi sakyti „Slava Ukraini“, segėti Ukrainos vėliavų ar kitos simbolikos pasirodymo metu, to ukrainiečiai nepaisė.

Po savo pasirodymo grupės vokalistas, reperis Olehas Psiukas kreipėsi į susirinkusius ir dainų konkurso žiūrovus.

„Prašau, padėkite Mariupoliui, padėkite „Azovstal“ gynėjams – dabar!“ – scenoje užtikrintai sušuko „Kalush Orchestra“ vokalistas O.Psiukas.

Po pergalės, spaudos konferencijos metu O.Psiukas sulaukė klausimo apie pasakytą frazę. Žurnalistas pasitikslino, kaip galime padėti.

„Mūsų žmonės yra užblokuoti ir apsupti okupantų, nėra jokių koridorių. Ką galite padaryti, tai dalintis informacija, pasiekti kuo platesnę auditoriją, prisibelsti į savo šalių vyriausybes. Jei apie tai parašysit, jau padėsite“, – patikslino reperis ir pridūrė, kad reiktų palaikyti ir Ukrainos kultūrą, sekti įvairius menininkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius