Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Latvijai „Eurovizijoje“ atstovaujantys „Citi Zēni“ atliko „Sentimentus“: išgirskite

2022-ųjų „Eurovizijoje“ Latvijai atstovaujanti grupė „Citi Zēni“ savo palaikymą Lietuvai išreiškė sudainuodami lietuvių atstovės Monikos Liu dainą „Sentimentai“. Latvių muzikantai išties pasistengė – kūrinį atliko lietuvių kalba.
„Citi Zēni“ , Monika Liu
„Citi Zēni“ , Monika Liu / EBU / Corinne Cumming nuotr.

Grupė „Citi Zēni“ lietuvių kalba sudainuotos Monikos Liu dainos „Sentimentai" įrašu pasidalino socialiniame tinkle „Instagram".

Nuotaikingą vaizdo įrašą muzikantai pradėjo pasisveikinimu lietuvių kalba „Labas, Lietuva!“ bei kvietimu paklausyti jų atliekamos dainos versijos. Kūrinį latviai atliko originalo kalba – lietuviai.

Charizmatiškos grupės įrašas sulaukė didelio palaikymo, sekėjai žavėjosi vaikinų talentu ir lietuviškos dainos atlikimu be akcento. Internautai siuntė linkėjimus iš skirtingų pasaulio kampelių, o daugiausiai, žinoma, iš Lietuvos.

Į „Citi Zēni" kūrybą sureagavo ir pati dainos atlikėja Monika Liu – ji nuostabą broliams latviams išreiškė komentaru: „Omg@omg@omg omggggg !!!!! I love you !!!!!!!" (liet. „O Dieve, aš jus myliu").

15min primena, kad Monika Liu su daina „Sentimentai" „Eurovizijoje" pasirodys jau visai netrukus – pirmojo pusfinalio metu gegužės 10 d. Atlikėja dainuos trečia.

Tą patį vakarą konkurso scenoje pasirodys ir latvių grupė „Citi Zēni" su nuotaikingu kūriniu apie dietas ir ekologišką gyvenimą „Eat Your Salad“. Muzikantai į sceną žengs prieš Moniką – antri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius