Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo „Måneskin“ lyderio narkotikų testo rezultatas: grupė apkaltinta neteisingai

Po kaltinimų narkotikų vartojimu šeštadienį vykusio „Eurovizijos“ konkurso didžiojo finalo metu „Žaliajame kambaryje“, Europos transliuotojų sąjunga (EBU) Italijos delegacijos prašymu atliko išsamią faktų peržiūrą, įskaitant visos turimos medžiagos patikrinimą. Be to, „Eurovizijos“ laimėtojos, grupės „Måneskin“ vokalistas po įtarimų atliko narkotikų testą. Galiausiai paaiškėjo šio testo rezultatas.
Italijos roko grupė „Måneskin“
Italijos roko grupė „Måneskin“ / EBU /ANDRES PUTTING nuotr.

Narkotikų testą šiandien savanoriškai atliko grupės „Måneskin“ atlikėjas ir gavo neigiamą rezultatą, kurį matė EBU, informuoja konkurso organizatoriai.

„Žaliajame kambaryje nebuvo vartojami jokie narkotikai ir mes manome, kad klausimas baigtas“, – paskelbė jie.

„Esame sunerimę, kad netiksli spekuliacija, vedanti į netikrą naujieną, nustelbė renginio dvasią ir baigtį bei nesąžiningai paveikė grupės reputaciją.

Norime dar kartą pasveikinti grupę „Måneskin“ ir palinkėti jiems didžiulės sėkmės“, – rašoma „Eurovizijos“ organizatorių pranešime.

„Eurovizijos“ organizatoriai tikisi, kad kartu su jų nariu, italų transliuotoju Rai kitais metais Italijoje sukurs įspūdingą „Eurovizijos“ dainų konkursą.

15min primena, kad kalbos apie narkotikus kilo po to, kai tiesioginio eterio metu buvo užfiksuotas daugybę klausimų keliantis momentas, kaip Italijos grupės vokalistas Damianas Davidas (22) paslaptingai palinko prie stalo.

Žinoma, kad toks atlikėjo elgesys neliko nepastebėtas – kaipmat buvo nuspręsta grupės neberodyti, o „Eurovizijos“ komentatoriai ir gerbėjai pradėjo spėlioti: ar ant stalo gulėjusi medžiaga tik nebus kokainas?

„Scanpix“ nuotr./„Eurovizijos“ nugalėtojų „Måneskin“ spaudos konferencija
„Scanpix“ nuotr./„Eurovizijos“ nugalėtojų „Måneskin“ spaudos konferencija

Visgi „Maneskin“ spaudos konferencijos metu neišvengė klausimo, ar grupės narys prie stalo kažką uostė. Pagrindinis atlikėjas patikino, kad tai buvo sudaužytos stiklo šukės.

„Aš nevartoju narkotikų. Nesakykite to, jokio kokaino“, – teigė jis.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Eurovizijos“ generalinės repeticijos metu buvo iškilęs pavojus San Marino atstovams

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius