Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo „The Roop“ užimta vieta pusfinalyje ir iš kurių šalių jame gavome taškų

Šeštadienio naktį „The Roop“ gerbėjai galėjo sužinoti ne tik finalo balus – atskleista, ir kiek bei iš kokių šalių taškų gavome ir pusfinalio metu. Kaip skelbia Eurovision.tv, pirmame pusfinalyje grupė užėmė 4 vietą.
Lietuvos atstovai „The Roop“
Lietuvos atstovai „The Roop“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Šeštadienio naktį paaiškėjo tai, kiek ir kokios šalys Lietuvai skyrė tam tikrus balus pusfinalyje. Po 12 balų mūsų šalies atstovai čia surinko iš Ukrainos, Norvegijos, Islandijos, Kipro, Vokietijos ir Izraelio.

Nemažai balų lietuviams pusfinalyje skyrė ir kitos šalys. Štai Švedija nepagailėjo 10 balų, o Australija, Belgija, Nyderlandai, Italija, Rumunija po 8 balus.

Žiūrovų balsai Lietuvos atstovams pusfinalyje susidėliojo taip: Ukraina (12), Norvegija (12), Airija (12), Kipras (12), Vokietija (12), Švedija (10), Australija (8), Belgija (8), Nyderlandai (8), Italija (8), Rusija (7), Malta (7), Rumunija (6), Izraelis (5), Šiaurės Makedonija (4), Azerbaidžanas (3), Kroatija (3).

Užsienio komisijos narių taškai Lietuvos atstovams pusfinalyje išsidėstė taip: Izraelis (12), Rumunija (8), Italija (7), Švedija (7), Kroatija (6), Airija (5), Malta (4), Vokietija (4), Kipras (3), Nyderlandai (3), Australija (2), Rusija (2), Belgija (2), Ukraina (1).

Lietuvos atstovams grupei „The Roop“ pusfinalyje skirti balai:

Eurovision.tv nuotr./„The Roop“ pusfinalyje surinkti balai
Eurovision.tv nuotr./„The Roop“ pusfinalyje surinkti balai

Be to, finale grupė taip pat sulaukė dėmesio iš Izraelio ir Italijos. Šių šalių komisijos grupei „The Roop“ skyrė atitinkamai 10 ir 12 balų. Tuo metu Latvijos komisija – 6, o Estijos – 2 balus.

Vis dėlto didžiausią džiaugsmą lietuviams finalo metu sukėlė žiūrovų balsavimas – netikėtai šoktelėjome su 165 balais. Galiausiai susumavus juos su komisijos taškais šis rezultatas lėmė, kad su 220 taškų pakilome į 8 vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius