-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pagal lažybininkų prognozes „The Roop“ – jau pirmi: Lietuvai žadama pergalė „Eurovizijoje“

Tai, kad Lietuvai didžiojoje šių metų „Eurovizijoje“ atstovaus grupė „The Roop“ su daina „On Fire“, teikia vis daugiau vilčių. Pagal naujausias lažybininkų prognozes mūsų šalis išsiveržė į pirmą vietą.
The Roop
The Roop / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kas laimės 2020-ųjų „Euroviziją“? Lažybininkai bent jau kol kas mano, kad tai bus Lietuva. Jau kuris laikas buvusi dešimtuke, pagal prognozes ji vis kopė į viršų ir šeštadienį pagaliau išsiveržė į pirmą vietą, pralenkusi kitas šalis.

eurovisionworld.com nuotr./Lietuva „Eurovizijoje“ pirmauja pagal lažybininkų prognozes
eurovisionworld.com nuotr./Lietuva „Eurovizijoje“ pirmauja pagal lažybininkų prognozes

Tiesa, taip mano ne tik lažybininkai, bet ir programėlėje „My Eurovision Scoreboard“ balsuojantys konkurso gerbėjai. Remiantis jų nuomone, Lietuvos pasirodymas taip pat išsikovojo pirmą vietą.

Negana to, šeštadienį paskelbta, kad Lietuvą labiausiai palaiko ir „eurovizinio“ portalo wiwibloggs lankytojai – čia mūsų šalis irgi pirma.

Ar jūsų prognozės taip pat tokios optimistinės?

Tiesa, vertėtų žinoti, kad kol kas dar ne visos šalys yra išsirinkusios, kas joms atstovaus konkurse, todėl šios prognozės kiek preliminarios.

„Eurovizija“, kurioje šiemet dalyvauja 41 šalis, vyks Nyderlandų mieste Roterdame gegužės 12-16 dienomis. Lietuvos atstovas pasirodys pirmajame didžiosios „Eurovizijos“ pusfinalyje gegužės 12 dieną.

Pirmajame pusfinalyje taip pat pasirodys dar 16 šalių atstovai: Airijos, Australijos, Azerbaidžano, Baltarusijos, Belgijos, Izraelio, Kipro, Kroatijos, Norvegijos, Maltos, Rumunijos, Rusijos, Slovėnijos, Šiaurės Makedonijos, Švedijos, Ukrainos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius