Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pergalės „Eurovizijoje“ prognozės: 1-oje vietoje ilgai laikęsi „The Roop“ dabar – gerokai žemiau

Aiškėjant vis daugiau „Eurovizijoje“ šalims atstovausiančių dalyvių vardų, ilgai stipriais laikyti Lietuvos atstovų „The Roop“ šansai nugalėti didžiausiame muzikiniame konkurse pamažu bliūkšta, sprendžiant pagal lažybininkų prognozes.
Lažybininkų prognozės „Eurovizijoje“
Lažybininkų prognozės „Eurovizijoje“ / Eurovisionworld.com ir E.Blaževič nuotr.

Vos tik paaiškėjo, kad į Roterdamą lietuviai nusprendė siųsti „The Roop“ su daina „Discoteque“, ji iškart atsidūrė pirmoje lažybininkų prognozių lentelės vietoje. Savo atstovą išrinkus Prancūzijai, trumpam aukščiausią poziciją „The Roop“ užleido pastarajai atlikėjai, tačiau neilgai trukus vėl susigrąžino galimų nugalėtojų vardą.

Tačiau aiškėjant vis daugiau dalyvių ir jų dainų, su kuriomis jie vyks į Nyderlandus, Lietuvos šansai iškovoti pirmąją pergalę pamažu bliūkšta.

Šiuo metu pirmoje vietoje – pernai su „The Roop“ toje pačioje lentelėje varžęsi islandų atstovai „Daði & Gagnamagnið“, antroje – italai „Måneskin“, o trejetuką užbaigia ta pati anksčiau lietuvių atstovus iš pirmos pozicijos išstūmusi Prancūzija. Jai šiemet atstovaus atlikėja Barbara Pravi su daina „Voila“.

Tuo tarpu „The Roop“ kovo 10 d. duomenimis yra šeštoje vietoje.

Eurovisionworld.com/2021 m. „Eurovizijos“ nugalėtojo lažybininkų prognozės (2021 m. kovo 10 d.)
Eurovisionworld.com/2021 m. „Eurovizijos“ nugalėtojo lažybininkų prognozės (2021 m. kovo 10 d.)

Žinoma, tai jokių būdu ne galutinė rezultatų lentelė, pozicijos dar gali keistis, ir ne kartą. Taip pat nereikėtų aklai tikėti ir lažybininkų prognozuojama pergale islandams. Juk tai, kaip teigia pats lentelės pavadinimas – tik prognozės.

Primename, kad didieji „Eurovizijos“ pusfinaliai ir finalas vyks gegužės 18-22 dienomis.

Ilgai nežinojus, kaip rengti dainų konkursą, neseniai paaiškėjo, kad jis vyks iš Roterdamo. Ten susirinkę atlikėjai su delegacijomis turės laikytis griežtų Nyderlandų valdžios ir „Eurovizijos“ organizatorių nustatytų taisyklių.

DAUGIAU APIE TAI SKAITYKITE ČIA: „Eurovizijos“ organizatoriai atskleidė, kaip vyks dainų konkursas: į Roterdamą atlikėjai vis dėlto vyks

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius