-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po antros „The Roop“ repeticijos Roterdame – klausimai apie Milano ir kaip atšvęstų pergalę „Eurovizijoje“

Trečiadienio rytą Roterdamo „Ahoy“ arenoje įvyko antroji Lietuvos atstovų „Eurovizijoje“ repeticija. Po jos grupės „The Roop“ nariai vėl dalyvavo spaudos konferencijoje, kurios metu atsakinėjo į užsienio žurnalistų klausimus. Jie domėjosi, kaip sėkmės atveju grupė švęstų savo laimėjimą, ir net uždavė netikėtą klausimą apie Vaidoto Valiukevičiaus ankstesnį sceninį vardą Milano.
Antroji „The Roop“ repeticija Roterdame
Antroji „The Roop“ repeticija Roterdame / EBU/Thomas Hanses nuotr.

„The Roop“ trečiadienį antrą kartą išbandė „Eurovizijos“ sceną. Tiesa, iš pradžių susidūrė su šiokiu tokiu nesklandumu – atsisegė grupės lyderio prie V.Valiukevičiaus kelnių pritvirtintas mikrofono siųstuvas. Vis dėlto netrukus pasirodymą pakartojus dar porą kartų, viskas praėjo sklandžiai.

Vertėtų paminėti, kad antroji repeticija susilaukė dar daugiau žurnalistų ir gerbėjų pagyrų negu pirmoji.

Ištrauką iš antrosios repeticijos galite pamatyti čia:

VIDEO: The Roop - Discoteque - Second Rehearsal - Lithuania

Po repeticijos grupės narių laukė ir antrasis susitikimas su žurnalistais iš įvairių Europos šalių. Jie turėjo paruošę nemažai klausimų „The Roop“, nors dėl pandemijos didžioji dalis jų atskriejo nuotoliniu būdu.

O klausimų maratonas prasidėjo nuo konferencijos vedėjos pastebėjimo – antroji grupės konferencija buvo išskirtinė tuo, kad grupės nariai vilkėjo ne geltonos spalvos rūbus, kurie neatsiejami nuo „Discoteque“ dainos, bet specialiai šiai konferencijai skirtus drabužius.

„The Roop“ teigė besijaučiantys puikiai, nes repeticija buvo pavykusi. „Tiesa, buvo nedidelių pokyčių, bet viską pamatysite jau greitai“, – kalbėjo grupės nariai.

Mūsų šalies atstovai taip pat patikino, kad jų turimos energijos užteks dar bent dešimčiai metų. Jie teigė, kad dabar svarbiausiai pakankamai miegoti, laikytis tinkamo mitybos režimo, nors apie maistą prakalbęs Vaidotas, kuris yra veganas, pridūrė, kad Nyderlanduose rasti veganiško maisto nebuvo taip paprasta.

TAIP PAT SKAITYKITE: „The Roop“ choreografo istorija: pripažinimas, ramybės paieškos bažnyčioje ir svetur gyvenantys vaikai

Konferencijos metu buvo prisimintas ir neseniai internete išpopuliarėjęs vaizdo įrašas, kuriame gestų kalbos vertėja Mirjam Stolk iš Nyderlandų įsijautusi į dainą „Discoteque“. Grupės nariai dėkojo Mirjam ir sakė, kad yra sužavėti.

„The Roop“ konferencijoje pasidalijo ir naujiena apie penktadienį pasirodysiantį „Discoteque“ remiksą, kurį sukūrė bendradarbiaudami su didžėjumi iš Nyderlandų Deep End. Nors neslėpė, kad patikėdami pastarajam savo dainą iš pradžių nerimavo, rezultatas išėjo puikus, todėl jie nekantrauja, kol juo galės pasidalinti su visais.

Gerbėjas iš Turkijos grupės narių paklausė, kaip jie atšvęstų savo sėkmę, jei laimėtų „Euroviziją“. Atsakydami į šį klausimą „The Roop“ apeliavo į savo dainą ir juokėsi, kad dėl pandeminės situacijos greičiausiai „šoktų vieni“. Nors pridūrė, kad ir taip nėra vakarėlių mėgėjai.

Konferencijos metu netikėtai prisiminta ir grupės lyderio V.Valiukevičiaus praeitis – laikai, kai jo sceninis vardas buvo Milano. Žurnalistas iš Lenkijos pasiteiravo, ar toks slapyvardis gali būti susijęs su futbolo klubu. Nusijuokęs Vaidotas atsakė, kad Milano sceninį vardą pasirinko, nes turėjo svajonę gyventi Milane.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius