Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po „Eurovizijos“ – kritika balsų pagailėjusiems kaimynams ir susižavėjimas italais

Šeštadienio vakarą vykęs 65-asis „Eurovizijos“ dainų konkursas ne vieną išmušė iš vėžių – po permainingo balsavimo paaiškėjo, kad laimėtojais tapo Italijos atstovai, o Lietuva užėmė 8 vietą. Panašiomis nuotaikomis dalijosi ir žinomi lietuviai, stebėdamiesi komisijos pasirinkimais ir netikėtu šoktelėjimu po žiūrovų balsavimo.
Deivydas Zvonkus, Aistis Mickevičius, Rūta Mikelkevičiūtė, Agnė Kulitaitė
Deivydas Zvonkus, Aistis Mickevičius, Rūta Mikelkevičiūtė, Agnė Kulitaitė / 15min, LNK ir Gyčio Vidžiūno nuotr.

Finalo vakarą žinoma socialinių tinklų žvaigždė Agnė Kulitaitė savo įžvalgomis dalijosi iškart po kelių atstovų pasirodymų. Tačiau akivaizdu, kad jai labiausiai patiko italų rokeriai ir „Eurovizijos“ laimėtojai „Måneskin“. Apie juos Agnė parašė net po kelis įrašus.

Be to, kompozitorius, muzikos prodiuseris Deivydas Zvonkus finalo pabaigoje pastebėjo ir įdomią detalę – pirmajame penketuke buvo tik viena anglų kalba skambėjusi daina.

Savo humoristinės pusės ir šįkart neprarado keliautojas, prodiuseris Mantas Bertulis. Panašu, kad jam taip patiko Moldovos atstovė, kad nutarė į ją kreiptis dėl susitikimo.

„Aš laisvas ir galiu atvykti į Moldovą. Nori susitikti?“, – šmaikščiai į Moldovos atstovę Natalia Gordienko kreipėsi M.Bertulis.

O kaip dėl rezultatų? Keliautojas nepasidavė ir iki pat konkurso pabaigos tikėjo, kad Lietuva užims aukštą poziciją.

Daug įžvalgų apie šių metų „Euroviziją“ turėjo ir aktorius, kvepalų kūrėjas Aistis Mickevičius. Jis atkreipė dėmesį į komisijos balus, kurie, anot jo, parodė, kokie mūsų ir kitų šalių tarpusavio santykiai.

„Juokiamės iš tariamo estų lėtumo, latvius vadinam Zirga Galva, rusas mums Kacapas, lenkas – amžinas priešas Pšechas ir t.t. ir pan. Finale turime super dainą ir pasirodymą „Eurovizijoje“, o draugų neturime. Ir visos glamūrinės „draugystės“ su gruzinais, ukrainiečiais virsta šnipštu.

P.S.: Čia kalbu apie komisijų balsus“, – socialiniame tinkle rašė A.Mickevičius, savo įrašu sutikęs pasidalinti su 15min.

Prie Italijos gerbėjų prisideda ir televizijos prodiuseris Laimonas Kirkutis.

„Negaila, kai laimi tie, kurie mums davė 12“, – socialiniame tinkle Italijos pergale džiaugėsi L.Kirkutis.

Tuo metu laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė aptarė dainų konkurse dalyvavusių šalių atstovių aprangą. Ji pastebėjo, kad kelios jų atrodė taip pat, o ką jau kalbėti apie tokius pačius šokių judesius.

„Aptarkim stiliuką! Ta pati siuvėja? „Eurovizijos“ mados. Bet nepaėjo, kaip suprantu? Mane vakar tai nervavo tos klonuotos moterys! Aš nesuprantu, ar tai dar neišėjo iš mados? Prisimenu prancūzę, belgę... grožis. Ir dar ta vienoda choreografija! Kas čia pasakė, kad bordelinis išskėstomis kojomis tūpčiojimas yra gražu, gal erotiška?“ – socialiniame tinkle savo įžvalgomis pasidalijo R.Mikelkevičiūtė.

„Eurovizijos“ finalą žiūrėjo ir aktorius, renginių vedėjas Viačeslavas Mickevičius. Jis nuosekliai komentavo balus, kurie buvo skirti Lietuvos atstovams. Vis tik panašu, kad konkurso pabaigoje ir jis liko sužavėtas italais.

„Nu šakės. Labai įdomiai. Laimėjo Italai, o jiems padėjo – nostalgija. Sakoma, kad nostalgija net savo tikslų metų skaičių turi nuo 30 iki 35 maždaug. Scenoje toks glam roko pavyzdys.

Vokalistas nuo bambos iki plaukų galiuku į „Rammstein“ lyderį panašus. Būgnai kaip pas „Queen“ ant šviečiančių laiptų pakopų. Daug matytų dalykų vienoje dainoje.

Iki šiol žinojau tik vieną italų rokerį, kuris man įrodė, kad rokas gali būti dainuojamas ir italų kalba. Atrodė, kad italų kalba per melodinga ir švelni rokui.

Vasko Rosi, o daina „Albahiara“. Maloniai nustebino.

Pasakysiu tokį dalyką. Prieš šios dienos finalą, išskyrus „The Roop“ dainos, jokių kitų negirdėjau ir sąmoningai nesidomėjau“, – socialiniame tinkle apie italus rašė V.Mickevičius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Lietuvos komisija daugiausia taškų „Eurovizijoje“ skyrė Ukrainai: paaiškėjo jos sudėtis

TAIP PAT SKAITYKITE: Kiek balų „Eurovizijos“ finale „The Roop“ skyrė komisija ir žiūrovai?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius