Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusės „Tolmachevy Sisters“ „Eurovizijos“ finale sulaukė žiūrovų nušvilpimo

Nors „Eurovizijos“ organizatoriai deklaruoja, kad konkurse nėra politikos, „B&W Hallrene“ Kopenhagoje susirinkę 11 tūkst. žiūrovų iš skirtingų pasaulio valstybių galvoja kitaip: kaskart, kai kuri nors šalis aukščiausius įvertinimus skyrė Rusijai, šaliai atstovaujančios seserys dvynės, pasivadinusios „Tolmachevy Sisters“, buvo nušvilptos ir palydėtos nepasitenkinimo šūksniais.
Rusijos atstovės „Tolmachevy Sisters“
Rusijos atstovės „Tolmachevy Sisters“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tolmachevy Sisters“ „Eurovizijos“ finale atliko dainą „Shine“. Gyvai jį stebėjusių žiūrovų rusės nesužavėjo: seserys sulaukė kur kas mažiau aplodismentų nei kitų valstybių atstovai, joms baigus dainuoti aidėjo nepasitenkinimo šūksniai. 

Tačiau tikroji pirtis arenoje kilo ėmus skirstyti televizijos žiūrovų balsus: kiekviena valstybė juos dalino atskirai, garsiai įvardino, kam skiria aukščiausius įvertinimus – 8, 10 ar 12 balų. Kai aukščiausi balai buvo skiriami Rusijai, o taip šalį įvertino net kelios valstybės, susirinkusi minia ošė – šaukė, švilpė, trypė ir kitaip demonstravo nepasitenkinimą. 

Tokios pat žiūrovų reakcijos sulaukė ir Rusijos balsus tiesioginiame eteryje paskelbusi pranešėja – ji taip pat buvo nušvilpta. Daugiausia balų Rusija skyrė Baltarusijai.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius