-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

105 kg svėrusi Sandra Žutautienė: kaip po skyrybų pateko į ligoninę ir priaugo svorio

105 kilogramus svėrusi buvusi televizijos laidos „TV gelbėtoja“ Sandra Žutautienė atviravo, kaip atsikratė po skyrybų prigauto svorio ir tapo dainininke.
Sandra Žutautienė
Sandra Žutautienė / LNK, TV3 ir BNS nuotr.

„Dėl skyrybų buvau linkusi kaltinti save, skaudėjo iki nuprotėjimo, kol vieną dieną atsidūriau ligoninėje dėl panikos priepuolių, kurie kilo iš savęs kaltinimo, kad nesugebėjau išsaugoti šeimos. Pirmi dvidešimt kilogramų užaugo per pirmą mėnesį, išsipūčiau kaip balionas, negalėjau savęs pakęsti, nieko nenorėjau“, – pasakojo Sandra Žutautienė, laidoje „KK2 penktadienis“ pristačiusi naujausias savo dainas.

JurArt’s nuotr./Sandra Žutautienė
JurArt’s nuotr./Sandra Žutautienė

S.Žutautienė anksčiau pasakojo, kad didžiuosius gyvenimo pokyčius pradėjo dėl dviejų aplinkybių – pirmiausia ji šoka patyrė atsitiktinai pasisvėrusi draugės vonios kambaryje buvusiomis svarstyklėmis.

Jos rodė 25 kilogramais daugiau nei Sandra įsivaizdavo pesimistiškiausiose prognozėse. Antroji priežastis, privertusi susiimti, buvo mintis apie tai, kad, koncertuodama nedidelėje scenoje, „užstoja“ dueto partnerį Viktorą Vaikšnorą.

Neseniai įvyko dar vienas pokytis S.Žutautienės karjeroje. Ilgus metus ji buvo vienas pagrindinių laidos „TV pagalba“ veidų. Vis tik atėjo laikas permainoms – moteris laidą paliko.

Žinią, kad Sandra Žutautienė paliko „TV pagalbą“, pranešė jos scenos partneris Viktoras Vaikšnoras. Jis apie tai prakalbo socialiniame tinkle „Instagram“, sulaukęs gerbėjų klausimų.

„Sandra jau maždaug mėnesį nebedirba „TV Pagalboje“, tiesiog artimas draugų ratas žino, nėra čia ko per daug reklamuotis ir skelbtis“, – į savo ir S.Žutautienės fanų klausimą atsakė V.Vaikšnoras.

Sandra Žutautienė buvo „TV pagalbos“ žvaigždė – šiai laidai ji skyrė daug metų, o dėl savo nuoširdžių patarimų ir rūpestingumo buvo bene vienas mylimiausių televizijos veidų.

Pastaraisiais metais ji didelę laiko dalį skyrė ir kitai – muzikinei – veiklai. Scenoje S.Žutautienė dažnai pasirodydavo su Viktoru Vaikšnoru, kartu jie įrašė ne vieną kūrinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius