Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min pradeda vasaros sezoną ir kviečia: VASAROJAM LIETUVOJ!

Nuo Lietuvos Venecijos iki lietuviškojo Monako, Šveicarijos, Olandijos, Stounhendžo, Pompėjos ar Monmartro – visas šias vietas turime savo šalyje ir kas, jei ne ši vasara yra puikus metas jas aplankyti. Na ir kas, kad negalim skristi svetur – atraskim tai, ką geriausio turim šalia, sako portalas 15min ir kviečia: VASAROJAM LIETUVOJ!
Portalas vasarojam
Portalas vasarojam

Jau nuo šiandien, gegužės 11-osios, iki pat vasaros pabaigos, visas 15 savaičių portalo 15min dėmesio centre bus tai, kas gražiausio yra Lietuvoje šiuo metu: gamtoje, veikloje, žmonių santykiuose, kultūroje ir sveikoje gyvensenoje.

„Prasidėjus pandemijai daug kam teko keisti savo atostogų planus – vietoje kelionių į užsienį rinktis poilsį Lietuvoje. Tačiau tai puiki proga pažinti savą kraštą ir pamatyti, kad atostogos čia gali būti ne ką mažiau įdomios. Juk kai kurie iš mūsų daugiau žinome apie Italijos pakrantes nei apie tai, ką netradicinio galime pamatyti Lietuvoje, – pasakoja 15min vyr. redaktoriaus pavaduotojas Audrius Ožalas. – Tad šią vasarą siūlysime savo skaitytojams kitaip pažiūrėti į keliones po Lietuvą – tai ne tik Baltijos pajūris, Druskininkai ar Vilniaus senamiestis – nors, žinoma, rašysime ir apie šias vietas, tačiau stengsimės surasti ir dar daugeliui nematytų šalies kampų, veiklų, pateikti įdomių faktų apie Lietuvą, netikėtų maršrutų bei pramogų pasiūlymų – nuo sporto iki kultūros renginių. Esu tikras, po šios vasaros į Lietuvą pažvelgsime kitomis akimis ir 15min pasiruošę padėti jums tai padaryti.“

Audrius Ožalas
Audrius Ožalas

Lankytinos vietos, kaimo turizmo sodybos, pažintiniai takai, apžvalgos bokštai, regioniniai ir nacionaliniai parkai, lauko muziejai – ką, kada ir kaip geriausia aplankyti? Apie tai papasakos 15min rubrikų „Pasaulis kišenėje“ ir „Gazas“ komandos, pasirūpinsiančios patikimiausiomis rekomendacijomis, žemėlapiais, nuorodomis, kelionių gidais.

Vasaros pramogų ir kultūros skiltyje tilps visa, kas susiję su kultūra – nuo kūno kultūros iki dvasinės. Vasarai jėgas suvienija 15min rubrikos „Sportas“, „Kultūra“, „Knygos“, „Gyvenimas“ ir „Vardai“, pristatysiantys vasaros renginius: nuo sporto varžybų iki meno maratonų, nuo klasikinių koncertų iki gatvės šokių, nuo tapybos plenerų iki akrobatų ar iliuzionistų dvikovų! Vasaros skaitymai, klausymai, žiūrėjimai, topai, mados, recenzijos ir rekomendacijos būtinai atsiras portale. Kaip ir tikros istorijos, garsūs žmonės, jų vasaros pomėgiai ar pokalbiai su jais.

15min „Maisto“ ir „Gyvenimo“ rubrikų komandos rengia vasaros istorijas ir meniu – visa, kas įdomiausia ir skaniausia ne tik gaminama, o ir auginama Lietuvoje!

Tinklaraščio archyvo nuotr./Naminis rikotos sūris su mėtomis
Tinklaraščio archyvo nuotr./Naminis rikotos sūris su mėtomis

„Virusas mus visus gerokai apvogė ir pavasarį uždarė namuose. Laisvėjant karantino sąlygoms, norime savo skaitytojams atnešti naują pozityvumo gūsį – nėra to blogo, kas neišeitų į gerą – šiemet visą dėmesį sutelkime į savo nuostabią, mylimą šalį, atraskime ją iš naujo, vasarokime Lietuvoje! Su vasaros sezonu startuojame pirmieji, kaip ir pirmieji startavome su itin sėkminga antikoronine ir pozityvia rubrika „Ne vienas namuose“. Matome, jog skaitytojai pasiilgo gerųjų žinių ir kaip tik tokias žinias mūsų komanda ir pasiruošusi dalinti visą vasarą!" – sako 15min rinkodaros vadovė Rima Olberkytė-Stankus.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Rima Olberkytė-Stankus
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Rima Olberkytė-Stankus

Vasarą su visa Lietuva švęsime ir tris svarbiausias šventes – Jonines, Karaliaus Mindaugo ir Karalienės Mortos karūnavimo dieną ir Žolines. Jų dvasia ir gražiausios akimirkos nuguls ne tik specialiuose tekstuose, bet ir 15min fotografų bei jūsų, mieli skaitytojai, darbuose. Kviesime į konkursus, „Nacionalinės viktorinos“ įkvėptus vasaros viktorinos testus, dalinsime prizus – tiems, kas labiausiai nori pažinti Lietuvą kartu su mumis.

Šią vasarą – viskas apie ją: VASAROJAM LIETUVOJ!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius