Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Azijos grįžusi Bjelle pristatė pirmąjį solinį albumą: „Kitokia būti gera“

Penktadienio rytą 15min studijoje skambėjo muzika – čia pirmąjį solinį albumą „PLANet B“ pristatė dainininkė Raminta Naujanytė-Bjelle. Neseniai iš kelionės po Aziją grįžusi atlikėja studijoje ne tik papasakojo, kaip gimė albumas, bet ir pasidalijo egzotiškos kelionės įspūdžiais.
15min studijoje – atlikėja Bjelle
15min studijoje – atlikėja Bjelle / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Dar balandžio pradžioje po Azijos šalis keliavusi, Japonijoje bei Pietų Korėjoje surengusi koncertinį turą, atlikėja į Lietuvą grįžo su nauja energija – šiuo metu Bjelle ruošiasi naujojo albumo pristatymo koncertams Vilniuje, Kaune ir Klaip.

„Pirmasis solinis albumas man yra didelis žingsnis į priekį ir begalinis pasitikėjimas savo kuriamu skambesiu. Šiame albume labai daug atvirumo – radau balansą savyje, todėl dabar pristatau muziką, taip, kaip ją girdžiu ir suprantu“, – sako atlikėja, kurios didžioji dalis naujojo albumo dainų gimė Islandijoje.

R.Naujanytės-Bjelle kelionės po Aziją įspūdžiai, debiutinio solinio albumo premjera ir dar daugiau vaizdo įraše iš 15min studijos:

VIDEO: Iš Azijos grįžusi Bjelle pristatė pirmąjį solinį albumą: „Kitokia būti gera“

Pirmąjį mini albumą „Kas Tu Toks“ prieš kelis metus su grupe išleidusi USB rakte, Raminta Naujanytė-Bjelle dar kartą stebina netikėtais sprendimai – šį kartą albumas telpa komiksų knygoje.

Albumą „PLANet B“ galima skaityti ir klausyti vienu metu – komikso puslapiuose yra QR kodai, išmaniųjų telefonų pagalba leidžiantys skambėti muzikai, būtent tose vietose, kur dainos jungia pasakojimą.

VIDEO: Bjelle - Gods Are My Friends (live)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius