TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti

15min studijoje Karolina Meschino pristatė pirmąją dainą: ji suvedė su mylimuoju R.Daškevičiumi

Sekmadienį 15min studijoje įvyko išskirtinė premjera. Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino kartu su vaikinu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu pristatė pirmąją judviejų dainą „Story feat. Retro“. Pokalbio metu K.Meschino prisipažino – tai judviejų su R.Daškevičiumi meilės daina, jos dėka pora susipažino. Naują dainą ir vaizdo klipą pirmieji pamatysite žiūrėdami pokalbio vaizdo įrašą.
Karolina Meschino kartu su vaikinu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu pristatė pirmąją judviejų dainą „Story feat. Retro“.
Karolina Meschino kartu su vaikinu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu pristatė pirmąją judviejų dainą „Story feat. Retro“. / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

15min studijoje sekmadienį svečiavosi Karolina Meschino, Remigijus Daškevičius-Remis ir naujo kūrinio „Story feat. Retro“ muzikos autorius Mantas Dapkevičius.

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino visą praėjusią savaitę su savo sekėjais dalijosi trumpais vaizdo klipais, kuriuose pasakojo apie gegužės 19-ąją įvyksiančią premjerą. Galiausiai, paslapties šydo neliko – Karolina paskelbė pristatanti pirmąją savo dainą, ją mergina įrašė kartu su savo vaikinu Remigijumi Daškevičiumi. Tokia naujiena gerokai nustebino visus K.Meschino gerbėjus.

Žiūrėkite visą pokalbį ir kūrinio vaizdo klipo premjerą:

VIDEO: Karolina Meschino pristatė pirmąją dainą: jos dėka susipažino su R.Daškevičiumi

Studijos svečiai pasakojo, kad daina gimė dar praėjusią vasarą. Visas kūrybinis procesas truko vos penkias valandas.

„Idėja sukurti dainą gimė 2018-ųjų žiemą, tai daryti mane paskatino heiteriai, viduje buvo visko labai daug prisikaupę, turėjau ką pasakyti. Norėjau parašyti dainą, bet neturėjau į ką kreiptis. Tada atradau grupę „Flying Saucer Gang“. Tiesiog parašiau jiems ir paprašiau, kad jie man sukurtų muziką. Jie iš karto sutiko“, – dainos kūrybinę pradžią prisiminė Karolina.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Karolina Meschino
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Karolina Meschino

Sekmadienio popietę 15min studijoje viešėję Karolina ir Remigijus prisipažino, kad jei ne daina, jie galbūt taip ir nebūtų susipažinę.

„Mūsų pažintis su Remigijumi įvyko būtent dėl šios dainos“, – tikino K.Meschino.

„Su Karolina susipažinome Vilniuje, kai pirmą kartą susitikome aptarti dainos. Vėliau Kaune ją įrašėme studijoje ir nuo to laiko pradėjome bendrauti, galiausiai tai virto draugyste“, – sakė R.Daškevičius.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius

Pirminiame dainos variante Remigijaus balso dainoje nebuvo. Tai turėjo būti solinis Karolinos kūrinys. Tačiau užsimezgus draugystei dainą nuspręsta patobulinti ir sukurti duetą.

Tačiau dainos išleidimas į platųjį pasaulį užtruko. Karolina juokauja, kad yra perfekcionistė, tad norėjo, kad viskas būtų nušlifuota, o kartu su daina pasirodytų ir oficialus vaizdo klipas.

K.Meschino sako, kad savo klipu nori įkvėpti ne tik save, bet ir kitus nebijoti siekti savo svajonių, kad ir ką sakytų aplinkiniai.

„Dabar visi yra įpratę pastoviai kritikuoti. Tu niekad niekam neįtiksi. Tai ir įkvėpė. Pagrindinė kūrinio mintis, kad reikia nesiparinti ir nekreipti dėmesio į tai, ką mano kiti. Yra ir dar viena paslėpta žinutė – niekas tau negali sutrukdyti siekti tavo svajonių. Jokie blogi komentarai ar pikti žmonės“, – kalbėjo K.Meschino.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Karolina Meschino kartu su vaikinu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu pristatė pirmąją judviejų dainą „Story feat. Retro“.
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Karolina Meschino kartu su vaikinu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu pristatė pirmąją judviejų dainą „Story feat. Retro“.

„Aš niekada nesvajojau tapti dainininke. Na taip, esu bandžiusi save įsivaizduoti viename ar kitame klipe, bet taip darome visi. Būdama 16-os lankiau dainavimą, tačiau tai truko tik pusantrų metų, to man reikėjo dėl savirealizacijos. Labai smagu, kad gyvenimas taip viską sudėliojo į savo vagas“, – 15min studijoje pasakojo Karolina.

Kartu su daina „Story feat. Retro (Prod. by Nothing Personal)“ pasirodė ir oficialus vaizdo klipas. Jo kūrybinis procesas Karolinai buvo dar vienas rimtas išbandymas – ji ir visa komanda ai darė pirmą kartą, tačiau, kaip sako pašnekovai, rezultatas pranoko lūkesčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Užsisakykite 15min naujienlaiškius