-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

50-metį švenčiantis Elegijus Strasevičius: „Iš šalies atrodo, kad sėkmė mums nukrito iš dangaus“

Dainininkės Džordanos Butkutės vyras ir prodiuseris Elegijus Strasevičius šį šeštadienį, kovo 4-ąją, švenčia ypatingą šventę – 50 metų jubiliejų.
Elegijus Strasevičius ir Džordana Butkutė
Elegijus Strasevičius ir Džordana Butkutė / Ryčio Šeškaičio nuotr.

15min E.Strasevičius pasakojo, kad apvalių skaičių nesureikšmina, o ir didelių vakaronių nemėgsta. Svarbiausia – artimiausių žmonių dėmesys, todėl ir gimtadienį minėjo geriausių bičiulių ir šeimos narių rate.

„Tiesą pasakius, šio jubiliejaus nesureikšminu. Visai nesvarbu, ar tau 50, ar 45-eri, ar 70 metų. Negaliu net sakyti, kad prasidės naujas gyvenimo etapas, nes tokie dalykai priklauso tikrai ne nuo metų. Svarbiausia, jaučiuosi laimingu žmogumi“, – pasakojo E.Strasevičius.

Ryčio Šeškaičio nuotr./Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius
Ryčio Šeškaičio nuotr./Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius

Elegijus teigė, kad gimtadienio dieną dovanų nelaukiantis, geriau – dėmesys ir meilė.

„Tiesą pasakius, mano požiūris į dovanas yra labai paprastas – daiktai yra paskutinėje vietoje. Geriausia yra tuomet, kai žmonės prisimena, neužmiršta, pasveikina“, – sakė jis.

Praėjusius metus E.Strasevičius laiko bene darbingiausiais ir džiaugiasi, kad darbo vaisius bei pastangas įvertino daugybė Džordanos gerbėjų.

Per pastaruosius kelerius metus buvo surengtas ne vienas D.Butkutės koncertinis turas po Lietuvą, išleistas naujas dainininkės albumas.

„Iš tikrųjų, buvo juodas darbas. Iš šalies atrodo, kad tokia sėkmė mums nukrito iš dangaus, bet taip tikrai nėra. Bet kuriam turui pasiruošti reikia labai daug darbo, bet kai tokie akivaizdūs rezultatai, būtų nuodėmė jais nepasidžiaugti“, – šypsojosi E.Strasevičius ir užsiminė apie naujus planus. Jau balandžio mėnesį D.Butkutės fanai išgirs malonių naujienų.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Elegijus Strasevičius
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Elegijus Strasevičius

Paklaustas, ar galvojo apie muzikos prodiuserio karjerą prieš susipažindamas su Džordana, E.Strasevičius teigė, kad toks gyvenimo posūkis jam buvo netikėtas.

„Ta karjera muzikos pasaulyje susiklostė todėl, kad buvau priverstas tuo užsiimti dėl mylimo žmogaus. Taip ir atsitiko“, – nusišypsojo jis.

Paklaustas, kuri Džordanos daina jam labiausiai patinka, E.Strasevičius neslėpė - „Noriu būti savimi“.

Jis teigė, kad klauso įvairios muzikos: nuo klasikinės iki roko. „Kiečiausi man – „Pink Floyd“ ir „Queen“, nors ir labai skirtingi“, – sakė Elegijus.

VIDEO: Džordana Butkutė „Noriu būti savimi“

E.Strasevičiaus gyvenime buvo ir nuopolių, ir pakilimų. Dabar prodiuseris džiaugiasi sėkme karjeroje ir šeimynine laime. Jis pasakojo, kad tam, jog atsistotų ant kojų, prireikė didelio noro ir pastangų.

„Viskas atsitiko savaime. Atėjo momentas, kai supratau, kad toliau taip gyventi negalėsiu, tad pradėjau gyventi kitaip. Kai kuriems pavyksta viską keisti iš esmės, kai kuriems ne, bet viskas yra žmogaus rankose. Asmeninė laimė priklauso nuo žmogaus noro ir užsispyrimo kažką pakeisti. Ne viskas rožėmis klota, bet stengiesi ir dirbi, be pastangų juk nieko nebūna“, – sakė E.Strasevičius.

Pokalbį su 15min E.Strasevičius baigė palinkėjimu sau ir Džordanos gerbėjams: „Sveikatos ir kuo mažiau buitinių problemų. Taikos jums ir meilės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius