-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„8 kambario“ narys Deividas Alejūnas pasipiršo mylimajai Jonei: išrinkti žiedą padėjo pardavėja

„Visi aplinkui pastebėdavo, kad esame tarsi burbule – tematėme vienas kitą, o pasaulis aplink mus tarsi neegzistavo“, – taip draugystės pradžią su širdies drauge Jone Natkevičiūte prisimena grupės „8 kambarys“ narys Deividas Alejūnas-Corsalis. Šis jausmas, kad būnant kartu daugiau nieko šiame pasaulyje nereikia, daugiau nei per dvejus metus niekur nedingo. Priešingai, kaip sako atlikėjas, meilė kasdien tik stiprėjo, tad tarpusavio saitus jiedu tik dar labiau sustiprino – tapo sužadėtiniais.
Deividas Alejūnas ir Jonė Natkevičiūtė
Deividas Alejūnas ir Jonė Natkevičiūtė / Asmeninio albumo ir Eriko Ovčarenko nuotr.

Deivido ir Jonės pažintis užsimezgė darbo vietoje. Prieš trejus metus reperis įsidarbino viename iš sostinės barų, kur būsima sužadėtinė dirbo jo vadove. Ar tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio? Tikrai taip.

„Darbo metu matydavome tik vienas kitą. Kikendavome, juokdavomės garsiai – visi laukai akimirksniu sutapo“, – kalbėdamas su 15min pripažįsta atlikėjas.

Kaip pats Deividas sako, net dešimties lapų neužtektų apibūdinti, kuo Jonė jį sužavėjo. Vis dėlto labiausiai juodu vienija humoro jausmas, supratingumas ir tai, kad abudu yra tarsi degtukai – gali užsidegti bet kurią akimirką, bet taip pat staigiai ir užgęsta.

Dabar jie abu sako, kad viskas buvo aišku nuo pirmos sekundės, todėl jų meilės istorijoje nereikėjo kariauti dėl vienas kito širdies. Abu akimirksniu suprato, kad vienas be kito gyvenimo neįsivaizduoja, tad netrukus nusprendė pradėti ir šeimyninį gyvenimą – kartu apsigyveno.

O kad viskas jiems sekėsi tarsi sviestu patepus, kovo 24-ąją Deividas paprašė savo mylimosios rankos. Be jokios pompastikos, pašalinių žmonių – taip, kaip abiem artimiausia širdžiai.

Kaip pats sako, sekmadienį nuėjo apsipirkti į vieną prekybos centrą ir ten supratęs, koks laimingas yra. O prieš akis išvydo juvelyrikos parduotuvę. Tai buvo ženklas!

„Labai nuostabi pardavėja man, besiplaikstančiam po parduotuvę, padėjo išrinkti žiedą, nuramino, supakavo, o tada beliko galvoti, ką dabar daryti“, – juokiasi atlikėjas.

Ilgai galvoti, kaip čia uždavus vieną svarbiausių klausimų gyvenime, nereikėjo. Po kelių valandų, taip paprastai ir jaukiai, jiedu tapo sužadėtiniais.

„Visada žinojau, kad Jonė nėra pompastikos mėgėja, mus abu žavi menkniekiai: gražus oras, laikas kartu, kava iš ryto, pasivaikščiojimai. Gyvename prie Žaliųjų ežerų, tad kaip ir kiekvieną dieną ėjome pasivaikščioti į mišką prie upelio.

Beeinant ir bemetant pagalį mūsų vokiečių aviganiui Šarui, juokavome, kad „va, imsiu taip BAM ir pasipiršiu“, ir sakau: „O dabar BAM ir pasiperšu. Jonė pradėjo juoktis, o aš BAM ir pasipiršau“, – smagiai lemtingą akimirką prisimena Deividas.

Asmeninio albumo nuotr. /Deividas Alejūnas ir Jonė Natkevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr. /Deividas Alejūnas ir Jonė Natkevičiūtė

Laimės ašarų, neabejotinai, buvo. „Jonė ir sutriko, ir apsidžiaugė, ir apsiverkė – viskas viename. Buvo labai netikėta, bet kartu labai smagu ir gera“, – priduria atlikėjas.

Birželio mėnesį trejų metų draugystę švęsianti pora sako jau pagalvojanti ne tik apie vestuves, bet ir apie šeimą. Tik kol kas nesutaria, kiek tų vaikų norėtų, tačiau žino – du ar trys tikrai bus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius