-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„8 Kambario“ narys Karolis Talutis vedė mylimąją Kristiną: budistiškos vestuvės – Tailande

Grupės „8 Kambarys“ narys Karolis Talutis nuo šiol savo išrinktąją Kristiną Jurevičiūtę gali vadinti nebe sužadėtine, o žmona – mylimieji Tailande vienas kitam priesiekė amžiną meilę. Vestuvės pagal budistų tradicijas vainikavo ilgametę draugystę.
Karolis Talutis-Talaz ir Kristina Jure
Karolis Talutis-Talaz ir Kristina Jurė / Asmeninio albumo nuotr.

Reperis Karolis Talutis ir atlikėja Kristina Jurevičiūtė nuo šiol vienas kitą gali vadinti vyru ir žmona. Jiedu pagal budizmo papročius susituokė Koh Kood salos šventykloje Tailande, o jų santuoką palaimino vienuolis.

Ceremonijos liudininkais tapo tik keletas artimiausių draugų, o vėliau pora žinia pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Ką tik susituokę!“, – džiugia žinia ir egzotiškos ceremonijos nuotraukomis pasidalijo jaunavedžiai K.Talutis ir K.Jurevičiūtė.

Just married! 🥥🥥

Posted by Kristina Jure on 2023 m. vasario 7 d., antradienis

Žmonės.lt primena, kad Karolis Talutis ir Kristina Jurevičiūtė susižadėjo praėjusių metų rugpjūtį.

Šia žinia Kristina Jure pasidalijo socialiniuose tinkluose. Šalia nuotraukos ji parašė šmaikščius žodžius.

„Jau maniau niekada neateis ši diena“, – rašė Kristina.

Po nuotrauka pasipylė nuoširdūs sveikinimai. Laimės linkėjo ir dainininkai Vaidas Baumila, Eglė Jurgaitytė bei daugelis kitų.

Naujienų portalui Žmonės.lt K.Talutis-Talaz sakė, niekada neturėjęs konkretaus plano, kaip prašys mylimosios rankos – tiesiog jautė, kad turi kliautis intuicija.

„Pasirinkau vietą netoli namų – Karoliniškių kraštovaizdžio draustinyje. Ta vieta mums yra ypatinga, nes joje mėgstame vaikščioti ir net po daugelio kartų nenustoja stebinti savo grožiu.

Su draugais suplanavome dieną be telefonų, paskyrėme ją pasigrožėti gamta ir pamedituoti. Ir po meditacijos, švaria galva ir aiškiomis mintimis, pakviečiau Kristiną truputi pasivaikščioti kartu. Nusivedžiau ją prie skardžio ir pasakiau, kad man kaip niekada aišku, kad ji yra mano žmogus ir kad noriu toliau keliauti per gyvenimą kartu“, – Žmonės.lt pasakojo K.Talutis.

Kaip anksčiau pasakojo Kristina, juos su Karoliu suvedė muzika – jie susipažino koncertuodami. Tada ji džiaugėsi, kad širdies draugas palaikė jos dalyvavimą „X Faktoriuje“ ir skatino judėti pirmyn.

„Nors abu sukamės toje pačioje srityje, tarp mūsų nėra konkurencijos. Aš labai džiaugiuosi, kad jam sekasi karjera. Karolis man padeda ruoštis pasirodymams, pataria, ką galėčiau dar geriau padaryti. Mūsų panašus muzikinis skonis, todėl galime vienas kitam išsakyti naudingų komentarų“, – prieš kurį laiką pasakojo Kristina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius