Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

A.Jagelavičiūtės konfliktas su kaimynais: užrašas ant durų, keiksmažodžiai, policija

Penktadienį pramogų pasaulis aidi nuo naujo skandalo – pasirodė informacija apie žinomos stilistės, žurnalo „L'Officiel“ redaktorės ir jos kaimynų konfliktą, paviešintos jo detalės.
Agnė Jagelavičiūtė, policija
Agnė Jagelavičiūtė, policija / 15min nuotr.

Apie konfliktą pranešęs lrytas.lt paviešino ir, kaip teigiama, ketvirtadienį nufilmuotą jo vaizdo įrašą, kuriame ir užfiksuota su kaimynais konfliktuojanti stilistė. Vaizdo įraše matomas ir, kaip pati prisipažino, jos paliktas necenzūrinis užrašas ant kaimyno durų.

Minėto portalo šaltinių teigimu, konfliktas tęsiasi jau penkerius metus, o per tą laiką esą būta ir grasinimų, ir vandeniu užpilto balkono, ir acetonu sugadintų durų. Pasak lrytas.lt, kaimynas dėl A.Jagelavičiūtės elgesio kreipėsi ir į policiją.

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyris 15min patvirtino, kad ketvirtadienio rytą buvo iškvietimas į Šermukšnių gatvę. Tiesa, nors įvardyti, ar ten figūravo A.Jagelavičiūtė, policija dėl privatumo negali, minimo įvykio aplinkybės atitinka.

15min nei su A.Jagelavičiūte, nei su jos asistente Aiste Sarokiene susisiekti nepavyko. Visgi pastaroji lakoniškai pasisakė socialiniuose tinkluose: „Viską žinau. Mačiau. Nebesiųskit.“

O štai žinomos stilistės advokatas Antanas Damulis 15min teigė daug įvykio aplinkybių nežinantis.

„Kad tas įrašas buvo daromas, nežinojau. Naujienų portalui mes nedavėme sutikimo jo viešinti. Ir dabar neduodame. O iš policijos kol kas aš ir mano atstovai nesulaukėme nei skambučio, nei rašto“, – sakė A.Damulis.

Jis pridūrė daug komentuoti ir negalintis, nes, kaip teigė, konfliktas kilo ne viešoje vietoje ir tarp dviejų privačių asmenų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius