Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Rimiškis su žmona paminėjo plienines vestuvių metines: sulaukė dukrų staigmenos

„Visi jausmai tokie pat, kaip ir iš pat pradžių“, – apie tarsi sustojusį laiką nuo pažinties su žmona pradžios kalba atlikėjas Andrius Rimiškis, kuris penktadienį su mylimąja Vaida minėjo 11-ąsias, arba kitaip – plienines, vestuvių metines.
Rimiškiai, dukrų dovana
Rimiškiai, dukrų dovana / Asmeninio albumo nuotr.

Penktadienį atlikėjas Andrius Rimiškis su savo žmona Vaida paminėjo solidžią sukaktį – 11-a metų santuokoje. Ta proga pora tradiciškai nusprendė atšvęsti jų šeimai svarbią progą, kurią vainikavo netikėta dukrų staigmena.

Kaip 15min pasakojo A.Rimiškis, ryte jiedu su žmona iš vaikų sulaukę mielos dovanos – jaukaus jųdviejų piešinio.

„Buvome tikrai nustebinti. Tokios dovanos yra pačios didžiausios ir džiaugsmingiausios!“ – portalui kalbėjo atlikėjas.

Kaip pridūrė jis, kartu su žmona šventę jiedu buvo suplanavę iš anksto – laiką šeima nusprendė leisti pas A.Rimiškio tėvus Širvintose.

„Mėgavomės ramiu vakaru gamtoje, kepėme, virėme, taip pat prisiminėme savo vestuvių šventę, žiūrėjome filmuotą medžiagą. Mergaitės jau auga, joms viskas vis įdomiau“, – teigė atlikėjas.

Kalbai pakrypus apie santuokos ilgaamžiškumą, kai aplink, rodos, vis daugiau žmonių santuokoje pasuka skirtingais keliais, A.Rimiškis visų pirma padėkoja jųdviejų su Vaida draugystei. Kadaise buvę draugais jie artimi liko ir iki šiol – dėl to pora kartu iš viso skaičiuoja jau 16-a metų.

„Gal daug kam buvimas kartu per karantiną buvo netikėtas ir sunkus, bet mes beveik visada leidome laiką kartu dar nuo tada, kai susitikome scenoje ir kai ji dar buvo mano šokėja. Iki šiol didžiąją paros dalį esame kartu, matyt, taip ir esame įpratę. Vienas kitą suprantame, o kai būname kartu, būna gera. Atrodo, kad viskas, visi jausmai yra tokie kaip ir buvę. Aišku, pasižiūri atgal ir kartu supranti, kad ir laikas vietoje nestovi“, – šypsosi pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius