Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Sabonio sūnus Tautvydas su žmona Paulina laukia pirmagimio

Arvydas Sabonis netrukus taps seneliu. Pirmagimio laukia jo sūnus, Kauno „Žalgirio“ trenerių štabe dirbantis Tautvydas Sabonis ir jo žmona Paulina Olivia.
Arvydas Sabonis, Tautvydas Sabonis su žmona Paulina
Arvydas Sabonis, Tautvydas Sabonis su žmona Paulina / Eriko Ovčarenko ir asmeninio archyvo nuotr.

Džiugia žinia A.Sabonis pasidalijo kalbėdamasis su Madrido „Real“ klubui veiklą dedikuojančio „La Galerna“ interneto portalo delegacija.

Paklaustas, kaip šiuo metu laikosi Sabonių šeima, Arvydas nusprendė savo laime pasidalinti su visu pasauliu.

„Visi laikosi puikiai. Vaikai yra tavo didieji gyvenimo projektai, ir visi keturi projektai į priekį žygiuoja sėkmingai. Antrasis ir trečiasis sūnūs jau susituokę, atrodo, kad ir pirmasis sūnus Žygimantas tai padarys ateinančiais metais. Na, o antrojo sūnaus – Tautvydo – dėka, mes tapsime seneliais“, – šypsodamasi sakė jis.

Krepšinio legenda neslėpė, jog šeimos pagausėjimas ilgai lauktas.

„Pagaliau. Jis jau beveik penkerius metus yra susituokęs. Daug laiko gyveno Ispanijoje, tad Tautvydas puikiai kalba ispaniškai, kaip ir mano mažoji dukra, Aušrinė. Domantas, kaip žinote, šiuo metu žaidžia NBA lygoje, Indianos „Pacers“. Taip pat susituokęs su mergina amerikiete“, – apie savo vaikų gyvenimą ispanų portalui atviravo A.Sabonis.

15min primena, kad Tautvydas ir Paulina Olivia tuokėsi Palangoje, Sabonių šeimai priklausančiame viešbutyje „Pušų paunksnėje“.

Tautvydo mylimoji, 27 metų Paulina Olivija – lenkų kilmės kanadietė, Majamyje baigusi mados pardavimų planavimo ir rinkodaros bakalauro studijas. Merginai priklauso prekės ženklas „Olivia 1990“, prieš kelerius metus ji buvo ėmusis papuošalų kūrimo.

Tautvydas ir Paulina susituokė po 6 metų draugystės, o iki artimų santykių pradžios buvo pažįstami 8 metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius