-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė ir Artūras Zuokai oficialiai skiriasi: skyrybų iniciatorė – žmona

Kelis mėnesius sklandžiusios kalbos apie Agnės ir Artūro Zuokų skyrybas pasitvirtino. Šiuo metu pradėtas skyrybų procesas, praneša 15min. Žinomas politikas, Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) lyderis Artūras Zuokas šiuo metu yra Vilniaus miesto tarybos narys. Pavasarį jis kandidatavo į Vilniaus merus, bet antrajame ture pralaimėjo Remigijui Šimašiui.
Agnė ir Artūras Zuokai
Agnė ir Artūras Zuokai / Luko Balandžio ir Vyginto Skaraičio nuotr.

Jau apie pusmetį viešumoje sklandžiusios kalbos apie besiskiriančius Agnę ir Artūrą Zuokus pasiekė kulminaciją. 15min žiniomis, pradėtas oficialus skyrybų procesas.

Skyrybų iniciatorė – Agnė Zuokienė.

Žurnalistė, projekto „Nedelsk“ iniciatorė ir vadovė, Vilniaus tarybos narė, Kontrolės komiteto pirmininkė A.Zuokienė kol kas išsamiau kalbėti apie šeimą ištikusią krizę atsisakė.

15min susisiekus su Agne, ji šio fakto neneigė, tačiau šiuo metu paprašė gerbti šeimos privatumą. O Artūras Zuokas telefoną šiandien išsijungė.

Tai buvo pirmoji santuoka tiek Agnei, tiek Artūrui. Jiedu kartu praleido daugiau nei 25 metus, turi tris vaikus.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Agnė ir Artūras Zuokai
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Agnė ir Artūras Zuokai

Išgyventi sunkų etapą Agnei Zuokienei padėjo ir asmeninis išbandymas. Ji visai neseniai grįžo iš Šiaurės Ispanijos, kur įveikė Šv. Jokūbo kelią. Per dešimt dienų ji viena nuėjo net 330 kilometrų.

„Tam, kad eiti šiuo keliu, visai nebūtina atsidurti gyvenimo kryžkelėje, nors didžioji dauguma keliautojų, deja, bet man įvardijo būtent šią priežastį“, – feisbuke rašė Agnė.

Kiti galimai keliaudami bando kažką rasti, o aš atvirkščiai – nusikratyti.

Dalindamasi savo patirtimi, ji sakė, kad eiti šiuo keliu nereikia jokio fizinio pasiruošimo. Reikalingesnės, kaip pati sakė, psichologinės jėgos.

„Tai kelionė apie „čia ir dabar“. Kai negalvoji apie praeitį, neplanuoji ateities. Negalvoji, kiek nueisi šiandien, ar kur nakvosi. [...] Kiti galimai keliaudami bando kažką rasti, o aš atvirkščiai – nusikratyti“, – pripažino Agnė.

Agnė Zuokienė ne kartą minėjo, kad kurti santykius su žinomu žmogumi nėra lengva, ypač sunku buvo tuo metu, kai Artūras ėjo Vilniaus mero pareigas. Septynerius metus su mero žmonos titulu gyvenusi Agnė sakė, kad tuo laikotarpiu jautėsi lyg po didinamuoju stiklu. Buvo dienų, kai viešumas tiesiog varė į neviltį.

TV3 laidai „Žmonos“ Agnė sakė, kad net vestuves su Artūru kėlė prieš visų valią.

„Aš turėjau eiti prieš visus, savotiškai kovoti už savo apsisprendimą. Manau, kad tai mane dar labiau motyvavo, kadangi, nuoširdžiai pasakysiu, manęs nepalaikė niekas, nė viena iš draugių, niekas iš kurso draugų, net tėvai“, – anksčiau pasakojo Agnė.

Interviu metu moteris užsiminė, kad nelengva kurti bendrą buitį ir dėl judviejų stiprių charakterių.

„Žiauriai sunku gyventi dviem tokioms stiprioms asmenybėms kaip aš ir Artūras. Šeimoms, kuriose yra du lyderiai, nėra paprasta.

Aš nekovoju ir nekonkuruoju su savo vyru – esu už subalansuotą šeimą. Kiekviena moteris turi galvoti apie šeimą, namus, vyrą. Prisipažįstu, kad esu antra šeimoje, bet man tai patinka“, – sakė Agnė Zuokienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius