Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Jagelavičiūtė ir Mantas Volkus – nebe sutuoktiniai: teismas nutraukė 6 metus trukusią santuoką

Antradienio rytą Vilniaus miesto apylinkės teisme oficialiai nutraukė socialinių tinklų žvaigždės, stilistės Agnės Jagelavičiūtės ir verslininko Manto Volkaus santuoką. Pora išsiskyrė po beveik šešerius metus trukusios santuokos.
Agnė Jagelavičiūtė ir Mantas Volkus
Agnė Jagelavičiūtė ir Mantas Volkus / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Agnė ir Mantas skyrėsi bendru sutarimu, todėl jųdviejų skyrybų procesas neužtruko.

15min žiniomis, viskas vyko rašytinio proceso tvarka, tad pora į teismą nebuvo kviečiama. Advokatų tokiu atveju neprireikė, teisėjas priėmė sprendimą vertindamas turimus duomenis.

Agnės ir Manto Volkų skyrybų byloje buvo išspręsti klausimai dėl turto padalijimo ir bendravimo su vaiku tvarkos, jo globos ir išlaikymo nustatymo. Teismo sprendimu sūnaus globa atiteko motinai.

Tiesa, be pareiškėjų čia taip pat figūravo suinteresuotas asmuo – „Luminor bank“, AS Lietuvos skyrius. Tokie atvejai dažniausiai liudija apie bendrą sutuoktinių paskolą.

„Maniac“ nuotr./Agnė Jagelavičiūtė ir Mantas Volkus
„Maniac“ nuotr./Agnė Jagelavičiūtė ir Mantas Volkus

15min primena, kad apie skyrybas Agnė pranešė dar rugpjūčio mėnesį. Socialiniame tinkle ji pasidalijo jautria žinute, tačiau vienos priežasties, lėmusios tokį judviejų spendimą nenurodė.

„Aš nežinau, kada ir kaip prasideda meilė. Ir kada ji baigiasi. Aš tikiu, kad meilė nesibaigia niekada. Tik tampa kitokia.

Mes su Mantu nusprendėme, kad mūsų supratimas apie laimę yra labai skirtingas. Bet laimė, ji – svarbiausia. Net jei nebegalime jos suteikti vienas kitam.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Agnė Jagelavičiūtė ir Mantas Volkus
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Agnė Jagelavičiūtė ir Mantas Volkus

Priežasčių – galybė ir pas kiekvieną jos kitos, bet aš tikiu, kad du žmonės ir pradėti, ir baigti savo meilę turi dviese.

Mantas pirmą dieną, kai susitikome, man pasakė, kad niekada nebus viešumoje. Ir jis moka laikytis apsisprendimų kategoriškai. Taip ir darė. Mes niekada jūsų neprovokavom, todėl prašau ir toliau gerbti Manto teisę į privatumą.

Mes nelaukėme žurnalistų vestuvėse, nelaukiame ir dabar. O pabaigai – aš nesuprantu, kodėl žmonės sako, kad jų santuoka, kai griūna, buvo nelaiminga. Manoji – buvo laiminga nepaprastai.

Laimės vardas LEONAS ir tikiu, nors nebesame pora, mes visada būsime šeima. Mantai, atsiprašau tavęs. Atleidžiu ir sakau AČIŪ. Už tai, kad buvau laiminga. Nes buvau.

Ir be užuojautų. Visi sveiki ir sveiki, pm skaityt nenorim“, – socialiniame tinkle rašė A.Jagelavičiūtė.

Agnė ir Mantas slapta susituokė 2013 metų gruodžio mėnesį. Šeima augina sūnų Leoną.

Tai buvo jau antroji stilistės ir TV laidų vedėjos santuoka. Pirmą kartą Agnė buvo ištekėjusi už verslininko Vytauto Martinaičio, pora po dvejus metus trukusios santuokos 2006-aisiais išsiskyrė.

2008-ųjų pradžioje A.Jagelavičiūtė pradėjo susitikinėti su režisieriumi Oskaru Koršunovu. 2011-ųjų rudenį menininkų pora pasuko skirtingais keliais.

Agnės Jagelavičiūtės ir Manto Volkaus akimirkos kartu – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius