Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Akibrokštas „X Faktoriuje“ – vaikino pažadas močiutei virto sensacingu pasirodymu

Sekmadienį prie televizoriaus ekranų pakvies penktoji muzikinio šou „X Faktorius“ laida. Žiūrimiausiame TV projekte šalyje savo talentus demonstruos apie sceną, žinomumą ir šlovę svajojantys dalyviai.
„X Faktoriaus“ dalyvis Dovydas
„X Faktoriaus“ dalyvis Dovydas / TV3 nuotr.

Vieni TV3 projekto teisėjus paperka nepriekaištingu vokalu, kitiems padeda mokėjimas bendrauti. Kaunietis Dovydas – neeilinio žavesio vaikinas, kuris teisėjus papirks ne tik savo vokaliniais duomenimis, originaliu pasirodymu, bet ir įgimta charizma.

Pildydamas „X Faktoriaus“ dalyvio anketą, Dovydas save apibūdino kaip disciplinuotą maištininką. Taip pat jis apie save rašė, kad yra žmogus, kuris niekada nestovi vietoje ir pas kurį nėra žodžio „negaliu“ arba „nežinau“. Ir, panašu, kad vaikinas nemelavo – neįprastas jo pasirodymas apstulbins visko mačiusius teisėjus.

TV3 nuotr./„X Faktoriaus“ dalyvis Dovydas
TV3 nuotr./„X Faktoriaus“ dalyvis Dovydas

Priežastis, kodėl Kaune gimęs, bet Vilniuje gyvenantis Dovydas panoro dalyvauti projekte, taip pat sukelia šypseną. Vaikinas pasižadėjo savo močiutei, kurią vadina baba, sudalyvauti populiariausiame Lietuvoje muzikiniame šou. O pažadus tesėti reikia. Praėjusį sekmadienį „X Faktorių“ pasižiūrėjo net 831 tūkst. žiūrovų. Panašu, kad Dovydo močiutė žino, kur verta dalyvauti anūkui – juk tokie talentai turi būti išgirsti.

TV3 nuotr./„X Faktoriaus“ dalyvis Dovydas
TV3 nuotr./„X Faktoriaus“ dalyvis Dovydas

Kartu su Dovydu scenoje pasirodys ir jo bičiulis Šarūnas. Tiesa, dalyvauti projekte dviese vaikinai sugalvojo visai netikėtai. Vaikinai atrankos filmavimo išvakarėse susitiko viename sostinės bare ir sugalvojo, kad pasirodymas skambant gyvai muzikai bus geresnis. „Aš buvau bare ir atėjo Dovydas. Sužinojau, kad reikės čia būti. Kartais išėjimai į barus baigiasi labai įdomiai“, – pasakos Dovydo draugas.

Scenoje Dovydas atliks maestro Stasio Povilaičio šlagerį „Pavasaris gimtinėje“. Nieko nuostabaus, kad savo pasirodymą vaikinas skirs savo močiutei. „Ji – labai kieta baba, o Stasys jos mėgstamiausias atlikėjas“, – jau sekmadienį scenoje kalbės vaikinas.

„Koks tu esi nuostabus anūkas. Tu turi labai gražų, gerą balsą ir labai gražiai dainuoji. Žiauriai gerai, man jūs žiauriai patinkate“, – gražių žodžių projekto dalyviui negailės Justė Arlauskaitė-Jazzu.

TV3 nuotr./Marijonas Mikutavičius, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Saulius Urbonavičius-Samas
TV3 nuotr./Marijonas Mikutavičius, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Saulius Urbonavičius-Samas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius