Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Redita Dominaitytė su šeima atostogavo saulėtoje Italijoje: „Teko padaryti daug namų darbų“

Žinomos aktorės Reditos Dominaitytės, gegužės 6 dieną švenčiančios savąjį gimtadienį, atostogos šįkart buvo kitokios – ne tik todėl, kad į Italiją ji išsiruošė su visa šeima, bet ir todėl, kad pirmą kartą išvyką planavosi pati.
Redita Dominaitytė su šeima
Redita Dominaitytė su šeima / Asmeninio albumo nuotr.

„Teko padaryti daug namų darbų. Man keliaujant su vaikais norėjosi kuo mažiau nemalonių netikėtumų, nes visokiausių staigmenų keliaujant savarankiškai ir taip užtenka“, – juokdamasi kalbėjo pašnekovė.

Šįkart jos kelionės tikslas buvo Roma ir Sardinijos sala. Būtent į pastarąją keliautojai ir norėjo labiausiai patekti.

Savo gamtovaizdžiu ir paplūdimiais garsėjančioje saloje viešuoju transportu keliauti sudėtinga, todėl Redita nusprendė išsinuomoti automobilį. Deja, šventinę dieną to padaryti buvo tiesiog neįmanoma

„Per socialinius tinklus kreipėmės į Sardinijoje gyvenančią lietuvių bendruomenę. Vienas iš tautiečių saloje užsiima būtent automobilių nuomos verslu, tad mums tikrai pasisekė“, – sakė aktorė.

Sardinijoje keliautojus žavėjo viskas – maistas, žmonės, muziejai, gamta, aptarnavimo kultūra, vietinių grožio pojūtis, atsiskleidęs apartamentų interjeruose.

Asmeninio albumo nuotr. /Atostogos Italijoje
Asmeninio albumo nuotr. /Atostogos Italijoje

„Grįžome kupini skonių ir spalvų!“ – patikino R.Dominaitytė.

Tuo tarpu Roma jai ir šeimynai paliko kiek kitokį įspūdį. Aktorė įsidėmėjo arogantiškus kavinių padavėjus, kurių dėmesio galima laukti ir pusvalandį, nesvetingus prekeivius, komerciniais objektais paverstas šventomis vadinamas vietas.

„Stengėmės aplenkti turistinius maršrutus ir lankyti interaktyvius, vaikams galinčius patikti muziejus“, – sakė R.Dominaitytė.

Asmeninio albumo nuotr. /Atostogos Italijoje
Asmeninio albumo nuotr. /Atostogos Italijoje

Kelionėje jai visada svarbi patogi avalynė, nedidelis lagaminėlis, kosmetika, vanduo ir kuprinė. Pastaroji, pasak aktorės, turi būti ne tik talpi, bet ir graži.

„Norėjosi ir kelionėje jaustis stilingai. Juk vis dėlto vykome į Italiją!“ – su šypsena sakė pašnekovė.

„Mūsų laukė ilga kelionė ir keturi skrydžiai. Todėl kruopščiai apsvarstėme, kuriuos daiktus pasiimame kartu, o kurie lieka namuose. Juk visa tai, ką įsidėjai, vėliau tenka ir nešti“, – sakė R.Dominaitytė.

Asmeninio albumo nuotr. /Atostogos Italijoje
Asmeninio albumo nuotr. /Atostogos Italijoje

Ji YCHO firmos kuprinėje vietos visada palikdavo užkandžiams ir sumuštiniams – keliaujant su vaikais maisto visada pravartu turėti su savimi.

„Kelionėje pasigedome tik žirklučių, kurių negalima gabenti rankiniame bagaže. O šiaip visko užteko. Gal net buvo ir per daug“, – sakė R.Dominaitytė.

Daugiau kelionės akimirkų išvysite galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius