Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Darius Petkevičius vedė mylimąją Aistę: per vestuves nuotaka nemenkai išgąsdino jaunikį

Aktoriaus Dariaus Petkevičiaus ir jo mylimosios Aistės Bartkevičiūtės meilės istorija verta gražiausio kino filmo. Netikėtas susitikimas bažnyčioje, pirmieji nedrąsūs pokalbiai socialiniuose tinkluose ir tarsi ugnis užsiliepsnojusi meilė. Taip galima apibūdinti lietuviškuose serialuose ir filmuose vaidinančio aktoriaus bei informacinių technologijų specialistės pirmuosius pažinties žingsnelius. Po ketverių metų draugystės pora nusprendė sukurti šeimą ir balandžio pabaigoje prisiekė vienas kitam amžiną meilę.
Darius Petkevičius ir Aistė Bartkevičiūtė
Darius Petkevičius ir Aistė Bartkevičiūtė / Martyno Siruso nuotr.

Socialiniai tinklai šiais laikais suteikia ne tik informaciją, jie taip pat tapo ne vienos gražios draugystės ir net santuokos kaltininkais. Ne išimtis Aistės bei Dariaus pora – per Velykas bažnyčioje užsimezgusi pirmoji simpatija toliau tęsėsi feisbuke. 15min D.Petkevičius prisipažino, kad surasti Aistę socialiniame tinkle sunku nebuvo, juk kai nori, viskas yra įmanoma.

„Mes abu niekur neskubėjome, nieko neraginome. Po truputį pažinome vienas kitą, bendravome, susirašinėjome paskui susitikdavome, ieškojome bendrų bruožų, požiūrio į pasaulį, gyvenimą. Po truputėlį pradėjome artimiau bendrauti“, – apie pažinties pradžią pasakojo Darius.

Martyno Siruso nuotr./Darius Petkevičius ir Aistė Bartkevičiūtė
Martyno Siruso nuotr./Darius Petkevičius ir Aistė Bartkevičiūtė

Tiesa, žymus aktorius prisipažįsta, kad reikėjo laiko, kol jų jausmai įgavo pagreitį, o tarp žmonių iš pirmo žvilgsnio gimusią meilę, Darius linkęs vadinti tik jaunimo spontaniška emocija: „Mes kuriame santykius, grįstus pasitikėjimu, todėl tai nėra ta jaunuolių spontaniška meilė. Vienas kitam mes kuriame aplinkybes, kad gimtų pasitikėjimas, būtume įdomūs ir surastume kokių nors bendrumų savo gyvenime. Taip po truputį, nejučia vienas kitą pamilome.“

Pirmajame pasimatyme netrūko nesusipratimų

Tačiau linksmų akimirkų judviejų santykiuose netrūko – kalbėdamas su 15min vyras prisiminė pirmąjį pasimatymą. Jau tada Darius suprato, kad su Aiste liūdna tikrai nebus. Vėliau pora atrado bendrų pomėgių, pradėjo keliauti ir galutinai suprato, kad yra skirti vienas kitam.

„Į pirmąjį pasimatymą pakviečiau aš. Nuėjome į kavinę, o Aistė nusprendė mane pavaišinti vynu. Padavėjai dar nespėjus prieiti prie staliuko, ji užsakė šio gėrimo. Aš 10 metų nevartojau alkoholio, todėl iš šio įvykio tik linksmai pasijuokėme. Vėliau supratome, kad mėgstame keliauti. Mūsų išvykos būdavo spontaniškos. Turime keliautojų polėkį – mėgstame važiuoti ten, kur dar nebuvom, atrasti tai, ko dar nematėm“, – sakė D.Petkevičius.

Ir išties, bendri pomėgiai stiprina poros santykius. Paklaustas, ar tai ir yra jų gražios, keturis metus trukusios draugystės paslaptis, Darius prisipažino, jog tvirtą draugystės pagrindą kuria ir jausmas, kad esi reikalingas kitam žmogui, pasitikėjimas bei galimybė papildyti vienas kitą.

Martyno Siruso nuotr./Darius Petkevičius ir Aistė Bartkevičiūtė
Martyno Siruso nuotr./Darius Petkevičius ir Aistė Bartkevičiūtė

„Mano darbo sritis – menas, o Aistės varikliukas yra tikslieji mokslai. Tai stiprina santykius, nes aš nežinau dalykų, kuriuos žino Aistė. Ji yra labai stipri moteris, kuri man padėjo gyvenime ir aš tikiu, kad suradau ramstį, žmogų, su kuriuo man gera būti“, – su šypsena kalbėjo vyras.

Visgi Darius prisipažino – nors kartu su Aiste atrado gražios draugystės receptą, tačiau, kaip ir kiekvienoje poroje, konfliktai jiems nebuvo svetimi. Išmokę priimti vienas kito charakterio savybes, nebandydami vienas kito pakeisti, šiandien žiedus sumainę Darius ir Aistė džiaugiasi sukūrę nuostabią šeimą.

„Santykiuose ir bendravime kiekvienas turime savybių, kurios mums atrodo vertingos. Kalbėdami vienas su kitu turime sutarti, surasti bendrą kalbą. 100 procentų esu įsitikinęs, kad žmonės dažniausiai nesikeičia, todėl partneriai turi toleruoti vienas kito savybes, vertinti tai, ką turi partneris. Mūsų santykiuose buvo visko – barnių, ginčų, nesutarimų, laikotarpis, kai skyrėmės ir vėl susitaikėme. Bandėme įsitikinti, ar esame vienas kitam skirti“, – atvirai kalbėjo aktorius.

Sužadėtuvių žiedas atkeliavo iš Nepalo

Supratęs, kad Aistė Dariaus gyvenimą nudažo ryškiomis spalvomis, vyras nusprendė daugiau nebelaukti ir pasipiršo savo mylimajai. Tiesa, žiedas, pasak aktoriaus, atkeliavo iš Nepalo. Nors ir nebuvo fejerverkų ar fanfarų, sužadėtuvės tapo tikra pasaka.

„Atvežiau masyvų, sidabrinį žiedą, tarsi dovaną iš tolimųjų kraštų ir lyg pasaką įteikiau savo karalienei. Kartais žmonėms atrodo, kad turėtų būti kažkokie skrydžiai, šuolis parašiutu. Aš labai mėgstu tikrumą, subtilumą, paprastumą, žiūrėjimą į akis ir žinau, kad Aistė taip pat. Ji pasakė „Taip“ su dvasiniu, žmogišku fejerverku“, – šypsojosi Darius.

Martyno Siruso nuotr./Darius Petkevičius ir Aistė Bartkevičiūtė
Martyno Siruso nuotr./Darius Petkevičius ir Aistė Bartkevičiūtė

Renginius ne kartą vedęs Darius teigė matęs įvairių vestuvių, o ir jauniesiems patardavo iškilus kokiems nors klausimams, todėl buvo įsitikinęs – savo šventėje norėtų matyti tik pačius artimiausius žmones: „Nenorėjome įmantrių vestuvių, jose dalyvavo 30 žmonių – šeima ir artimiausi draugai. Mums labai patinka Užutrakio dvaras, todėl dėl šventės vietos net nekilo klausimų. Vestuvės buvo pačią gražiausią dieną, kai viskas sužaliavo. Su mūsų draugų pagalba ši šventė tapo tokia, kokios mes ir norėjome.“

Vestuvės buvo ilgai planuotos, apsvarstyta kiekviena smulkmena – diena, vieta ir, žinoma, patiekalai, todėl su dideliais nesklandumais jaunavedžiams susidurti neteko: „Kai turi patirties, žinai, ko klausti ir kaip viską daryti, kad tavęs nenustebintų. Nuostabaus bendravimo dėka sukūrėme gražią šventę.“

Nors vestuvės buvo paprastos ir kuklios, tačiau papročių jaunieji laikėsi. Ir ne bet kokių – Aistė nusprendė busimam vyrui nerodyti vestuvinės suknelės ir nustebinti jį tik lemtingą dieną. Anot Dariaus, šis nuotakos siurprizas jį tikrai paliko be žado.

„Nemačiau Aistės suknelės iki civilinės metrikacijos. Juokavom, kad tik pažinčiau. Tai buvo paslaptis iki pat paskutinės akimirkos, tik kartais, kai grįždavo iš siuvėjos, galėdavau reaguoti į jos nuotaiką“, – juokėsi Darius.

Per vestuves nuotaka privertė jaunikį nerimauti

Pasakodamas apie vieną svarbiausių savo dienų gyvenime, vyras prisiminė, kad per vestuves Aistė privertė jį nerimauti. Šiek tiek vėlavusi į ceremoniją moteris ne juokais išgąsdino būsimą vyrą. „Buvau pradėjęs jaudintis, dairytis, nes Aistė vėlavo. Galvojau nieko nebebus. Tačiau ji truputį vėlavo, todėl, kai pamačiau ją bėgančią, labai apsidžiaugiau. Mes viską suspėjome, šventė įvyko. Tai buvo jautri akimirka, kurią išsaugosiu savo jausmuose, atmintyje. Buvo didžiulis stresas, bet po vestuvių smagiai pasijuokėme“, – prisiminė D.Petkevičius.

Po vestuvių Dariaus išrinktoji nusprendė pasirinkti vyro pavardę ir tapo Petkevičiene. Žinomas aktorius juokauja, kad dabar reikės priprasti prie naujo mylimosios statuso.

O ir pokyčių naujai sukurtoje šeimoje, anot Dariaus, ateityje dar tikrai turėtų būti. Pora svajoja ir apie šeimos pagausėjimą, tačiau kol kas nedaugžodžiauja ir palieka intrigą. „Galvojame apie šeimos pagausėjimą. Esu žiauriai susirūpinęs, nes labai sausa ir nėra gandrų, todėl dėl jų nerimauju. Jei greitai užlytų, gal ir bus tas pagausėjimas. Lai tai būna paslaptis“, – juokėsi Darius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius