Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Apipaišyta Oksanos Pikul-Jasaitienės grožio salono siena: „Reikėtų su liniuote per nagus padaužyti“

Po sunkių išbandymų Oksana Pikul-Jasaitienė džiaugėsi pagaliau atidariusi grožio saloną, tačiau sėkmingą pradžią apkartino vandalai. Atvykusi pirmadienį į darbą moteris išvydo suniokotą sieną, dėl įvykio jau kreipėsi į policiją.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

35-ojo gimtadienio proga Oksana įgyvendino vieną didžiausių savo svajonių, kuriai taupė beveik pusę gyvenimo. Nusipirko naujutėlaites patalpas, kuriose sausio 10-ąją duris atvėrė „Grožio namai“. Vis dėlto mažiau nei po mėnesio Naujamiestyje verslą įkūrusi moteris susidūrė su vandalais – buvo apipaišyta namo, kuriame įsikūrė salonas, siena.

15min susisiekus su žinoma moterimi, ji pabrėžė, kad dėl šios situacijos nesėdėjo sudėjusi rankų. Kartu su namo gyventojais jau kreipėsi į policiją.

„Dar niekas nėra aišku. Duosiu kempinę ir su ja iššveis, dar stovėsiu ir su liniuote gerai padaužysiu – tiek čia bus tos bėdos“, – apie tai, kaip susitvarkys su vandalais, šmaikštavo vizažistė.

Paklausta, kas, jos nuomone, galėjo taip pasielgti, O.Pikul žodžių į vatą nevyniojo: „Mažvaikiai, bukapročiai, kas gali daugiau būti. Tie, kurie turi per mažai proto ir per daug laisvo laiko. Gal jiems reikia duoti daugiau knygų paskaityti, tai mažiau trankysis per sienas ir paišys nesąmones.“

Oksana atviravo, kad ką tik duris atvėręs naujas grožio salonas – daugybės metų triūso rezultatas. „Tai buvo vienas iš mano pagrindinių uždavinių ir tikslų. Juos vykdžiau visus praeitus metus, o apie tai svajojau dar prieš 10 metų. Pavadinsiu tai savo antruoju kūdikiu ir didžiuoju darbu. Juk į tai įdėjau savo svajones ir širdį“, – nuoširdžiai sako vizažistė.

Salono nuotraukos – galerijoje:

Apie grožio namus Oksana svajojo dešimtmetį, taip po žingsnį gimė ir pradinės idėjos, pradėtos kaupti investicijos. Anot moters, šiam verslui teko paaukoti ne tik daug jėgų, bet ir skirti nemažai finansų. Kaip jau anksčiau skelbta, verslui moteris taupė kone pusę gyvenimą – daugiau nei dešimt metų.

„Mano atveju, reikėjo turėti nuo 100 tūkst. eurų investicijų, nes aš įsigijau patalpas. Tai yra mano nuosavybė. Tikslios sumos, kiek kainavo patalpos, nenorėčiau įvardinti, bet suprantama, kad tie žmonės, kurie nuomojasi, tiek daug nemoka. Mano atveju suma, kuri kai kurių nuomone kai kam yra labai didelė, yra tokia, bet aš pabrėžiu, kad tai yra mano nuosavybė. Negailėjau investicijų, nes tai yra mano turtas“, – pabrėžia Oksana, įsitikinusi, kad išleista pinigų suma tikrai atsipirks.

TAIP PAT SKAITYKITE: Naują verslą pradėjusi Oksana Pikul: apie 100 tūkst. eurų investiciją ir darbuotojų atlyginimą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius