Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apribojimai kiša koją Vaido Baumilos koncertams

Ne vieną koncertą rugsėjo mėnesį turėjęs surengti Vaidas Baumila apsiribos tik keliais – jie vyks didžiuosiuose miestuose. Pasirodo, sprendimas atšaukti likusius priimtas dėl vyriausybės įvestų apribojimų. Atlikėjo vadybininkas Romas Michailovskis tikina, kad surengus koncertus mažesnėse salėse, kur galėtų susirinkti ypač labai ribotas žiūrovų kiekis, komanda nukentėtų finansiškai.
Vaido Baumilos ir pučiamųjų orkestro koncerto akimirka
Vaido Baumilos ir pučiamųjų orkestro koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nors dalį koncertų ištikimiausi Vaido Baumilos gerbėjai dar spės išgirsti savo mieste, kitiems jo klausytis teks važiuoti į kitą koncertų salę arba išvis juos praleisti. Taip nutiko dėl to, kad organizatoriams teko pasirodymus perkelti arba iš viso atšaukti.

Atlikėjo vadybininkas Romas Michailovskis 15min sakė, kad pastarasis sprendimas priimtas dėl vyriausybės įvestų apribojimų.

„Salėse būtina laikytis tam tikrų atstumų, todėl įgyvendinti tuos renginius šiuo metu yra pakankamai sudėtinga. Pasiskaičiavus pajamas, kiek maksimaliai gautume pardavus visus bilietus su apribojimais, ir išlaidas, matome, kad išlaidos viršija pajamas. Matematika yra labai paprasta“, – paaiškino R.Michailovskis.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Romas Michailovskis
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Romas Michailovskis

Jis pabrėžė, kad komandai svarbi kokybė, tad jos prastinti dėl šių apribojimų neketina: „Nenorime žmonėms parodyti nepilno šou, todėl koncertus perkeliame arba atšaukiame. Tačiau atšaukiami jie tuose miestuose, kur fiziškai negalime įgyvendinti – kalba eina apie mažesnes sales, nes ten ir taip nedidelis sėdimų vietų kiekis.“

R.Michailovskis įsitikinęs, kad tokiose salėse laikytis minėtų apribojimų yra pakankamai sudėtinga. Kiekvienas žiūrovas turėtų sėdėti atokiai vienas nuo kito iš kiekvienos sėdimos vietos pusių.

O ką V.Baumilos komanda mano apie dabar galiojančią tvarką?

„Nežinau, kaip galiu į tai reaguoti. Pasidaro labai sudėtinga vykdyti veiklą. Tačiau suprantame, kad tai liečia ne tik mus, todėl turime būti kantrūs“, – mano R.Michailovskis.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vaido Baumilos ir pučiamųjų orkestro koncerto akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vaido Baumilos ir pučiamųjų orkestro koncerto akimirka

Didžiausiuose Lietuvos miestuose V.Baumila pasirodys – pakeistos tik renginių datos. Jo šou pamatyti bus galima Vilniuje, Kaune bei Klaipėdoje.

Deja, bet to padaryti nepavyks Šiauliuose, Panevėžyje – būtent čia buvo atšaukti koncertai.

15min primena, kad tai ne pirmas kartas, kai tenka atšaukti Vaido Baumilos koncertus. Tą patį teko padaryti ir pavasarį, kai netikėtai Lietuvą bei visą pasaulį užklupo pandemija.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vaidotas Baumila su vadybininku pėsčiomis išsiruošė į Nidą: jeigu bus „šakės“, prašys lietuvių pagalbos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius