Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Adomaičio artimieji išplatino laišką: „Jo gyvenimas buvo kupinas aistros“

„Mus guodžia gausūs ir gražūs prisiminimai apie šį ypatingą žmogų. Jis buvo svarbus ne tik savo šeimai, bet ir teatro ir kino pasauliui, o labiausiai – Lietuvai, kurios laisvę jis laikė didžiausia vertybe“, – pranešime nurodė gedintys aktoriaus Regimanto Adomaičio artimieji.
Regimantas Adomaitis
Regimantas Adomaitis / Lauros Vansevičienės nuotr.

„Su dideliu liūdesiu pranešame, kad sulaukęs aštuoniasdešimt penkerių metų mirė mūsų mylimas tėvas, senelis ir brolis Regimantas Adomaitis“, – anksčiau skelbtą žinią apie žymaus aktoriaus mirtį patvirtino artimieji.

Kaip rašoma pranešime, R.Adomaitis mirė pirmadienio rytą sustojus širdžiai ligoninėje, į kurią, patyręs infarktą, buvo paguldytas prieš keletą savaičių.

„Onkologinė liga, kuria Regimantas sirgo anksčiau, jau daug metų buvo remisijoje. Jo mirtis – didelis smūgis visai šeimai. Norime padėkoti Santaros klinikų kardiologijos skyriaus ir kardiologinės reanimacijos gydytojoms ir slaugytojoms už Regimantui suteiktą rūpestį ir priežiūrą“, – nurodo aktoriaus artimieji.

„Mus guodžia gausūs ir gražūs prisiminimai apie šį ypatingą žmogų. Jis buvo svarbus ne tik savo šeimai, bet ir teatro ir kino pasauliui, o labiausiai – Lietuvai, kurios laisvę jis laikė didžiausia vertybe. Jo, kaip aktoriaus, talentas buvo išties nepaprastas, kupinas šilumos, rimties, stiliaus ir humoro. Labai didžiuojamės žinodami, kaip jį vertino Lietuvos žmonės.

LKS nuotr./Regimantas Adomaitis – Augustinas filme „Vyrų vasara“
LKS nuotr./Regimantas Adomaitis – Augustinas filme „Vyrų vasara“

Regimanto gyvenimas buvo kupinas aistros – nuo literatūros ir filosofijos iki fizikos ir jogos, visuomet pripildytas įdomiausių pasakojimų ir istorijų. Fenomenali karjera jam suteikė teisėtą vietą mūsų tautos panteone, kuriame jis prisijungė prie žmonos, aktorės ir dainininkės, Eugenijos Bajorytės (1941-2011), kurios taip ilgėjosi po jos mirties.

Dėkojame Jums už visus gerus žodžius ir labai prašome gerbti mūsų šeimos privatumą šiuo sunkiu metu“, – rašo R.Adomaičio šeima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius