-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asta Valentaitė spindėjo Britų mados apdovanojimuose: ant raudono kilimo – su užsienio žvaigždėmis

Pirmadienį Londono Karališkojoje Alberto salėje kartu su mados pasaulio atstovais ir pramogų pasaulio žvaigždėmis raudonuoju kilimu žengė ir Asta Valentaitė. Stellos McCartney asmeninio kvietimo dalyvauti Britų mados tarybos apdovanojimuose šiemet sulaukė tik trys mados namų klientės, viena kurių – stilistė ir modelis A.Valentaitė.
Asta Valentaitė
Asta Valentaitė / Getty Images nuotr.

Londone jau kurį laiką gyvenanti Asta Valentaitė su savo širdies draugu Glenu Manchesteriu dažnai lankosi itin aukšto lygio renginiuose.

Šįkart ji apsilankė Britų mados apdovanojimuose. Asta neslepia nuostabos, kad gavo šį kvietimą. „Esu Stellos McCartney kūrybos gerbėja, mielai vilkiu jos rūbais, tad kvietimas būti dizainerės viešnia svarbiausiame metų mados renginyje – didelis įvertinimas iš visos mados namų komandos“, – pasakoja Asta.

Dizainerės atstovai paaiškino atkreipę dėmesį į Astos įvaizdį, artimą Stellos McCartney filosofijai. „Paprašėme Astos tapti ženklo ambasadore, nes jos asmenybėje matome puikų išorinio žavesio, pasaulietiškumo ir sveikos gyvensenos derinį. Ji tikra šiuolaikinė moteris, kuriai ir skirti dizainerės rūbai bei aksesuarai“, – teigia Alina Giliun, mados namų atstovė.

Getty Images/Asta Valentaitė
Getty Images/Asta Valentaitė

„Tokio lygio tarptautiniame mados renginyje dalyvavau pirmą kartą. Į Londoną susirinko žymiausi dizaineriai, modeliai, fotografai – visi, kuriantys pasaulinį mados verslą. Paties renginio metu labai didelis dėmesys buvo skiriamas inovatyviai ir tvariai madai, visi apdovanojimus atsiėmę laimėtojai akcentavo mados verslo įtaką aplinkosaugai ir saugiai planetos ateičiai“, – įspūdžiais dalijosi Asta.

Asta į renginį atvyko pasipuošusi baltu gipiūro kombinezonu, perjuostu šilkiniu diržu, o įvaizdį papildė turkio spalvos delninuke. Visa tai – iš naujausios Stellos McCartney kolekcijos.

Moters įvaizdis sulaukė ir užsienio žiniasklaidos liaupsių. Stilingąsias viešnias aprašęs dienraštis „Telegraph“ dėmesį atkreipė ir į Astą Valentaitę.

Getty Images/Asta Valentaitė
Getty Images/Asta Valentaitė

Renginyje taip pat dalyvavo tokios garsenybės kaip Sasekso hercogienė Meghan, Victoria Beckham, Cindy Crawford, Kendall Jenner, Penelope Cruz, Uma Thurman, Kaia Gerber, Naomi Watts, Kate Moss, Rosie Huntington-Whiteley, Liv Tyler, Rita Ora, Ellie Goulding, Claire Foy, Liamas Payne'as, Winnie Harlow, Jourdan Dunn ir daugybė kitų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Britų mados apdovanojimų didžiausia žvaigžde tapo nėščia Meghan Markle: nustelbė visas garsenybes

„Scanpix“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan, Kendall Jenner, Penelope Cruz ir Davidas bei Victoria Beckhamai
„Scanpix“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan, Kendall Jenner, Penelope Cruz ir Davidas bei Victoria Beckhamai

2017 m. specialųjį apdovanojimą už inovacijas gavusi Stella McCartney yra viena pažangiausių savo kartos kūrėjų, kūrusi Didžiosios Britanijos olimpiečių aprangas ir puošusi Meghan Markle jos vestuvių dieną šią vasarą. Tačiau Britų mados taryba įvertino tai, jog ši prabangaus mados ženklo kūrėja savo veikloje yra visiškai atsisakiusi odos, kailio ir plunksnų.

Mados apdovanojimų ceremonija kasmet organizuojama Jungtinėje Karalystėje nuo 1989 m., siekiant įvertinti tiek britų, tiek ir tarptautinius verslus bei asmenis, padariusius didžiausią indėlį į mados industriją per metus. Ceremoniją organizuoja Britų mados taryba, kuri yra ir pagrindinis lėšų telkėjas Britų mados tarybos švietimo fondui – labdaros organizacijai, kuri skatina dizaino novatoriškumą, remdama gabius studentus ir tokiu būdu skatindama jų indėlį į mados industriją. 2016 m. Britų mados apdovanojimai buvo pervadinti į Mados apdovanojimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius