Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atšaukiami „Kitokių pasikalbėjimų“ renginiai: tikėtina, kad darbuotojai sirgo ir šou su E.Dragūnu metu

Antradienį nustačius, kad koronavirusu užsikrėtė trys Kauno „Adform kiemelio“ baro padavėjos, į žinutę sureagavo ir „Kitokių pasikalbėjimų“ organizatorius Mantas Bertulis. Socialinio tinklo paskyroje savo sekėjams jis pranešė liūdną žinią – artimiausias dvi savaites neįvyks planuoti pokalbiai.
Remigijus Daškevičius-Remis, „Adform“ kiemelis
Remigijus Daškevičius-Remis, „Adform kiemelis“ / 15min, Dariaus Ruzgio nuotr.

„Įvyko tai, ko labiausiai bijojau nuo pat tos dienos, kai birželio 1-ąją vėl grįžo leidimas organizuoti renginius. Visų pirma džiaugiausi, jog turime tokią galimybę, kai kitos valstybės dar tik gali šito mums pavydėti, bet iš kitos pusės jauti didžiulę atsakomybę, kai tavo renginyje susirenka apie 1000 žmonių.

Ir šiandien mane pasiekė štai tokios naujienos, kad trims „Adform kiemelio“ darbuotojams užfiksuotas COVID-19. Yra tikimybė, kad jie sirgdami jau dirbo per „Kitokius pasikalbėjimus“ su Egidijumi Dragūnu.

Aišku, nuo to niekas nėra apsaugotas, tačiau šią akimirką jaudinuosi labiau nei bet kada.

Nei aš, nei mano komanda jokių simptomų nejaučiu, tačiau pats dėl visą ko rytoj važiuoju išsitirti.

Dviems savaitėms atšaukiame renginius „Adform kiemelyje“, t.y. „Kitokius pasikalbėjimus“ su Henry Match ir Remigijumi Daškevičiumi. Naujas datas paskelbsime vėliau. Likite sveiki, draugai“, – tokia žinute Mantas Bertulis feisbuke kreipėsi į savo sekėjus ir draugus.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mantas Bertulis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mantas Bertulis

15min primena, kad tai, jog įmonė susidūrė su koronavirusu, antradienio rytą patvirtino UAB „Agentūra Kaunas“ bendrasavininkas bei marketingo vadovas Giedrius Ambrazevičius.

„Pirmadienį (rugpjūčio 10 dieną – aut. past.) paaiškėjo, daro tyrimus likusiems kitiems darbuotojams. Laukiame nurodymų iš Nacionalinio visuomenės sveikatos centro. Iš viso įmonėje dirba trisdešimt keli darbuotojai. Visiems jiems bus atliekamas testas, nes šiai minutei nežinomas ir nenustatytas ryšys, ar tai buvo darbe, ar ne darbo metu. Centras tyrimą organizuoja, laukiame nurodymų, patys sprendimų jokių nepriiminėjame“, – teigė G.Ambrazevičius.

Praėjusią savaitę „Adform kiemelyje“ buvo organizuojami du renginiai – „Kitokie pasikalbėjimai“ su Egidijumi Dragūnu bei grupės „8 kambarys“ koncertas. „Adform kiemelis“ veikia tik renginių metu. Šią savaitę numatyti du renginiai – penktadienį ir šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius