Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į paskutinę kelionę išlydėtas žurnalistas R.Terleckas: atsisveikinti atvyko ir V.Čmilytė-Nielsen

Trečiadienį į paskutinę kelionę išlydėtas žurnalistas, žurnalo „Verslo klasė“ vyriausiasis redaktorius Ramūnas Terleckas. Su juo atsisveikinti atvyko ir Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen.
Viktorija Čmilytė-Nielsen atvyko į atsisveikinimą su Ramūnu Terlecku
Viktorija Čmilytė-Nielsen atvyko į atsisveikinimą su Ramūnu Terlecku / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Atsisveikinimas su žurnalistu Ramūnu Terlecku nuo antradienio vyko Laidojimo paslaugų centro Antakalnio padalinyje.

Į atsisveikinimą trečiadienio rytą atvyko ir Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen. Nešina gedulo vainiku, politikė laidojimo namuose prie urnos žurnalistą pagerbė tyliomis mintimis.

Trečiadienį už Ramūno Terlecko sielą vyko mišios Vilniaus Bernardinų bažnyčioje, o 10 val. jis palaidotas Rokantiškių kapinėse.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Viktorija Čmilytė-Nielsen atvyko į atsisveikinimą su Ramūnu Terlecku
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Viktorija Čmilytė-Nielsen atvyko į atsisveikinimą su Ramūnu Terlecku
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Viktorija Čmilytė-Nielsen atvyko į atsisveikinimą su Ramūnu Terlecku
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Viktorija Čmilytė-Nielsen atvyko į atsisveikinimą su Ramūnu Terlecku

Primename, kad balandžio 22-osios vakarą liūdna žinia socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino jo sūnus, istorikas Antanas Terleckas. Gegužę Ramūnui Terleckui būtų suėję 54-eri.

„Gyvenimas kartais muša labai skaudžiai. Prieš valandą netekome mylimo Tėvo, už kurį prašome pasimelsti. Kaip ir kada atsisveikinti, pranešime. Bus laidojamas Rokantiškių kapinėse, šalia Mamos“, – šeštadienio vakarą rašė Antanas Terleckas.

Ši mirtis – šiemet jau antra skaudi netektis Terleckų šeimoje. Vasario 16-ąją mirė Ramūno Terlecko tėvas – garsus disidentas, politikos ir visuomenės veikėjas, Lietuvos laisvės lygos įkūrėjas, pogrindinės spaudos leidėjas Antanas Terleckas.

Ramūnas Terleckas gimė 1969 m. gegužės 9 dieną. Vilniaus universitete baigė klasikinės filologijos studijas, buvo ilgametis „Verslo žinių“ žurnalistas, žurnalo „Verslo klasė“ redaktorius. Anksčiau vadovavo laikraščiui „Lietuvos žinios“.

„Išėjo Ramūnas Terleckas. Redaktorius, žurnalistas, mūsų Lietuvos žurnalistų sąjungos narys ir žmogus, kurį pažinoti, su kuriuo bendrauti, juokauti, diskutuoti, juokauti ar rimtai pakalbėti buvo nepaprastas malonumas. Gyvenimas mus suvedė visai netikėtai, tačiau Ramūnas išėjo gerokai per anksti. Gerokai. Bet jis tiek daug davė šviesos, vilties ir tikėjimo, jog šiandien belieka jam padėkoti. Už viską, už frazę „žmogus yra didžiausia vertybė“ ir dar daugiau. Nuoširdžiai užjaučiu tuos, kurie artimiausiai pažinojo Ramūną. Ilsėkis ramybėje, bičiuli“, – feisbuke šeštadienio vakarą rašė Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininkas Dainius Radzevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius