Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksinį mygtuką“ pelnę „Lietuvos talentų“ dalyviai ruošiasi superfinalui

Šį sekmadienį žiūrovai išvys ilgai lauktą projekto „Lietuvos talentai“ superfinalą. Jo metu 6 pusfinalyje geriausiai pasirodę dalyviai susitiks su dar 4 tais, kurie atrankų metu pelnė „auksinį mygtuką“ ir iškovojo teisę iškart keliauti į superfinalą. Nugalėtoją, kuris bus apdovanotas 10 tūkst. eurų, išrinks žiūrovai – laukia įtemptas, nepamirštamų pasirodymų kupinas vakaras.
Vedėjai spaudžia auksinį mygtuką
Vedėjai spaudžia auksinį mygtuką / TV3 nuotr.

Primename, kad trys „auksiniai mygtukai“ priklauso teisėjams – Ingai Jankauskaitei, Marijus Mikutavičiui ir Justinui Jankevičiui. Vienas – laidos vedėjams Mindaugui Stasiuliui ir Mindaugui Rainiui. Kviečiame prisiminti visus tuos, kurie gavo auksinį bilietą tiesiai į superfinalą!

Humoristei Aistei Krušinskaitei „auksinį mygtuką“ paspaudė M. Mikutavičius. Po patirtos traumos nebegalinti vaikščioti mergina prajuokino teisėjus iki ašarų. „Humoro jausmas – kažkas, ką visą laiką turėjau. „Lietuvos talentai“ – tokia didelė scena! Pirmą kartą atlikau savo pasirodymą ir man pasisekė patekti į superfinalą. Tai suteikė man ne tik pasitikėjimo savimi, bet ir tikėjimo kitais žmonėmis. Žmonės nori matyti visus. Tokius, kaip aš – irgi“, – džiaugiasi „stand up'erė“.

TV3 nuotr./Marijus Mikutavičius ir Aistė Krušinskaitė
TV3 nuotr./Marijus Mikutavičius ir Aistė Krušinskaitė

Kai Aistei lūžo stuburas, jai tebuvo 25 metai. Veikli ir sportiška mergina galėjo rinktis – gailėtis savęs, arba gyventi ir įžvelgti kuo daugiau pozityvių dalykų. Atsitikus nelaimei, Aistės gyvenime įvyko lūžis tikrąja ir perkeltine prasme. „Susilaužius stuburą, išpildžiau daugybę savo svajonių, labiau priartėjau prie savo tikslų, kuriuos turėjau iki traumos. Apie negalią turinčius žmones dažnai galvojama neteisingai – kad mes liūdime, visą laiką verkiame“, – atvirai kalba Aistė, turinti daugybę veiklų ir žavinti savo optimizmu.

Violončelistui iš Latvijos Roberts Sidorovs „auksinį mygtuką“ paspaudė I.Jankauskaitė. Scenoje muzikantas prisistato kaip „Elemental Cello“. Roberts groja elektrine violončele su „looper“ pedalu. Taip pat Palangos gatvėse grojantis latvis kuria ir savo muziką. Specialiai „Lietuvos talentams“ Roberts parašė naujų kūrinių. Superfinale jis atliks itin stiprų savos kūrybos kūrinį.

„Norėčiau parodyti žiūrovams, kad reikia gyventi savo gyvenimą ir džiaugtis, kad mes esame šiame pasaulyje. Todėl kūrinys vadinasi „Life in every breath“. Šiais metais jaučiama labai didelė konkurencija, bet kūrinys, kurį parašiau, tikiu, pritrauks dėmesį…“ – sako puikiai lietuviškai kalbantis muzikantas.

Savo „auksinį mygtuką“ laidos vedėjai M. Stasiulis ir M. Rainys paspaudė „Klaipėdos vaikų operos studijai“. Studijoje dainuojantys 35 vaikai labai džiaugėsi šiuo įvertinimu. Studijos vadovai Taurūnas ir Vytautas pasakoja, kad motyvavo vaikus sakydami, jog važiuoja tik laimėti, išgirsti „auksinį mygtuką“ ir taip patekti į superfinalą. Panašu, kad vaikai tuo patikėjo.

TV3 nuotr./Sindi ir Azael
TV3 nuotr./Sindi ir Azael

Komanda įsitikinusi – abejojantiems savo pasirodymu, šiame projekte vietos nėra. „Mūsų studijai yra šešeri metai. Po „auksinio mygtuko“ prasidėjo naujas etapas. Jaučiame ypač motyvuotus vaikus, labai greitai pasiekiame gerą rezultatą. Žinoma, jie buvo motyvuoti ir iki tol, nes žinojo, dėl ko dirba“, – pasakoja „Klaipėdos vaikų operos studijos“ įkūrėjai.

J.Jankevičius „auksinį mygtuką“ paspaudė šokėjų porai Sindi ir Azael. Šis pasirodymas labai patiko ir studijoje sėdintiems žiūrovams – jie plojo atsistoję. Svarbiausia porai yra šokiu papasakoti istoriją, ir kad ta istorija pažadintų žiūrovų jausmus. Sindi – lietuvė, profesionali balerina, o Azaelis yra meksikietis, bačatos šokėjas.

Jie abu moko bačatos paslapčių, tačiau festivaliuose, į kuriuos vyksta bene kiekvieną savaitgalį, renkasi šokti šiuolaikinį šokį. Jų charakteriai skiriasi kaip diena ir naktis, tačiau būtent tai padeda sukurti skirtingas istorijas. „Aš esu ramesnė ir santūresnė. O jis – tikras meksikietis, turintis daug emocijų, ekspresijos“, – apie partnerį kalba Sindi.

„Mano charakteris yra sprogstamasis – esu labai aistringas, ekspresyvus. Aš juk augau su „Televisa presenta“! – juokiasi Azael.

Įdomu tai, kad Azael nesuprato, jog porai buvo paspaustas „auksinis mygtukas“. Šokėjas žiūrėdavo britų arba amerikiečių talentų laidas, ir kai teisėjas paspausdavo „auksinį mygtuką“, prasidėdavo auksinis lietus. „Aš to laukiau kaip vaikas. Tada suglumau – ar tai tikrai vyksta?“ – interviu pasakos Azael.

„Tik po to supratome, kokia garbė ir palaima yra gauti „auksinį mygtuką“, – džiaugiasi Sindi.

„Lietuvos talentų“ superfinalas – sekmadienį, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius