Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Beissoul & Einius” pristato ketvirtą singlą: „Jis išleido pats save!”

Kai viskas užknisa, pakeli apsunkusią galvą, sėdi į automobilį ir varai, kur akys mato. Ir kas to nepatiria! Tokią akimirką su jumis – naujas elektroninės muzikos ir meno dueto „Beissoul & Einius“ singlas „Doesn‘t Matter“ (Nesvarbu, – liet.).
„Beissoul & Einius“
„Beissoul & Einius“ / Miglės Golubickaitės nuotr.

Šis kūrinys – iš naujausio dueto albumo „White Crow“. Vos daugiau nei prieš mėnesį pasirodžiusi „Spotify“ platformoje naujiena perklausyta 450 tūkstančių kartų. Duetas tęsia albumo pristatymo turą ne tik Lietuvoje – koncertai numatyti Anglijoje, Ukrainoje ir Baltarusijoje.

VIDEO: Beissoul & Einius - Doesn't Matter (Official Audio)

– Kodėl leidžiamas net ketvirtas singlas iš jūsų naujausio albumo „White Crow?

Šis singlas save išleido pats, – juokiasi dueto siela Artūras Žabas-Beissoul. – „Doesn’t Matter“ be mūsų pastangų užmezgė ypatingą ryšį su klausytojais, aplenkdamas visus kūrinius. Todėl mudu su kolega Einiumi Jaručiu nusprendėme tam neprieštarauti – išleidžiame šią emocijų ir minčių dozę į plačiuosius vandenis.

„Doesn‘t Matter“ pasakojama apie momentą, kai kartais netikėtai pakeliame darbo, informacijos persunktas galvas į dangų ir suvokiame, kad niekas iš tiesų nesvarbu. Tada lieka sėsti į automobilį ir vykti, kur akys mato. Singlas netgi gali būti puikiu iniciatoriumi tokio veiksmo – kam laukti, kai perkais smegenys. O kai jau pakilsi – „Doesn‘t Matter“ taps puikiu tavo kelionės gidu.

Dmitry Komissarenko nuotr./„Beissoul & Einius“ koncerto akimirka
Dmitry Komissarenko nuotr./„Beissoul & Einius“ koncerto akimirka

– Kaip sekasi jūsų naujausiam albumui „White Crow“ – kaip jį sutiko klausytojai?

– „Beissoul & Einius“ mėgstamiausia kombinacija – tai muzika, automobilis ir vakaras ar naktis. Spėjame, kad tai pajuto klausytojai. „White Crow“ albumas – tai mūsų aštuonerių metų kūrybos metų įtvirtinimas, monumentalizavimas, viskas jame skamba būtent taip, kaip norėjome. Dabar atėjo metas kitam etapui, kurio jau labai laukėme.

– Albumą lydėjo kvepalai – pribloškę sunkiu, net nuodėmingu odos, jūros druskos dvelksmu, gerbėjai jais kvėpinasi ne tik patys, mėgsta, kad jais dvelktų ir automobilio salone, nes nori panirti į jūsų kuriamą aurą. Ar dar galima tų kvepalų įsigyti?

– „White Crow’’ kvepalų galima įsigyti Aisčio Mickevičiaus „FUMparFum“ kvapų studijoje Vilniuje arba mūsų koncertų metu. Saugome kvepalus ypatingoms progoms bei susitikimams, nes jų liko nedaug.

Dmitry Komissarenko nuotr./Beissoul & Einius
Dmitry Komissarenko nuotr./Beissoul & Einius

– Koks gyvenimas pirmųjų trijų singlų „Innocent Black Coffee“, „Rooftop – pastarasis išleistas ir galingu vaizdo klipu bei „Don't Wanna Live My Life''?

– Visos albumo „White Crow“ dainos viena kitą papildo, tai kaip traukinio vagonai, kuriuose sėdi įvairiausi žmonės, bet juos kas nors susieja – tai flirtas, tai nugrimzdimas į savo mintis apie gyvenimo prasmę, tai neįpareigojantis pokalbis apie orą ar už lango bėgančius vaizdus. Taip dešimties dainų albumas virsta egzistenciniu psichologiniu romanu – itin įtraukiančiu.

– Balandžio 27 d. „Beissoul & Einius“ pasirodo „Siemens“ arenoje Vilniuje. Surengsite ne tik muzikinį pasirodymą, jį lydės ir pačių kurta kostiumų kolekcija. Kokioje pasirengimo stadijoje esate šiuo metu?

– Jau nuaudėme šimtus metrų margaspalvės juostos, priklijavome milijonus „Swarovski“ kristalų, sunešiojome geležines klumpes, atskyrėme grūdus nuo pelų ir laukiame pražystant sakurų, – kvatoja Artūras, išlaikydamas intrigą. – Visa jau sustyguota, beliko tik įpūsti ugnį toms dviem koncerto valandoms – geriausiam laikui koks tik gali būti, kai visai nesvarbu, kas bus rytoj.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius