Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brazauskienė: linksmybės prasidėjo! (papildyta 19.00 val.)

Buvusio šalies vadovo žmonai Kristinai Brazauskienei sušlubavusi sveikata 60-ojo gimtadienio švęsti nekliudė.
Kristina Brazauskienė vyrą Algirdą ligoninėje lanko kelis kartus per dieną.
Nors kalbama, kad abu Brazauskai smarkiai serga bei karščiuoja, K.Brazauskienė savo gimtadienio šventę surengė. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Pasigirdo kalbų, esą K.Brazauskienės gimtadienis penktadienio vakarą neįvyks. Neva abu Brazauskai yra persišaldę, serga bei karščiuoja. Moteris tokias kalbas naujienų portalui 15min.lt paneigė. „Jeigu jau laukiau 59-is metus šio gimtadienio, tai jį tikrai švęsiu“, – 15min.lt kalbėjo buvusio šalies vadovo žmona.

Dar anksčiau žiniasklaidai K.Brazauskienė pasakojo, esą prabangia suknele jubiliejaus proga nesipuoš. Į gimtadienį moteris pakvietė apie 60 svečių, tačiau užsiminė, jog jei sulauktų daugiau, mielai juos priimtų ir susodintų.

Gimtadienio šventę K.Brazauskienė rengia Vilniaus viešbutyje „Crown plaza“. Oficialiai gimtadienis prasideda 18 valandą, tačiau pirmieji svečiai pradėjo rinktis anksčiau.

Ponios K.Brazauskienės dovanomis ir gėlėmis nešini sveikinti susirinko artimiausi draugai ir kolegos. Atvyko buvęs ūkio ministras Vytas Navickas su žmona, „Snoro“ banko valdybos pirmininkas Raimondas Baranauskas su antrąja puse, operos dainininkas Vladimiras Prudnikovas ir žmona, Lietuvos nacionalinio dramos teatro generalinis direktorius Adolfas Večerskis su žmona Viola, parlamentaras Jonas Jagminas su žmona, operos grandas Virgilijus Noreika su =mona Loreta Bartusevičiūte bei kiti garbingi ponai.

Jubiliatė džiaugėsi susirinkusiais svečiais, o ypač į gimtadienį atvykusiais savo mama ir broliu.

Paklausta, ką ketina dovanoti, R.Baranausko žmona Sigita sakė, jog K.Brazauskienei dovanos lėkštę vaisiams. Esą tai visuomet reikalingas daiktas. A. ir V.Večerskiai tik parodė, kaip įpakuota dovana, kurią atnešė jubiliatei, tačiau žurnalistams sakė neatskleisią, kas viduje. „Reikia, kad liktų staigmena pačiai Kristinai“, – sakė Viola. A.Večerskis kalbėjo, jog jiedu su žmona ir atvyko į gimtadienį, kad K.Brazauskienė nesijaustų vieniša.

K.Brazauskienė į „Crown Plaza“, kaip ir dera jubiliatei, nevėlavo. Moteris į savo šventę atvyko 18 valandą.

Paklausta, ką nuo A.Brazausko gavo dovanų, moteris kalbėjo: „Gavau skulptūrėlę. Ji nepaprastai graži. Tai – meilės, ištikimybės ir jėgos, švelnumo simbolis. Tai dviejų žmonių meilės jausmo ir tvirtybės išraiška“, – sakė moteris.

Jubiliatė kalbėjo, kad skulptūrėlė gal ir nėra viena brangiausių, tačiau brangi yra pati mintis.

K.Brazauskienė tvirtino švęsianti neilgai. „Kai ką puola krizė, o mus – gripas. Šventimas priklausys nuo savijautos. Prieš kelias dienas abu turėjome aukštą temperatūrą, bet nukelti šventės nesinorėjo. Tai pagal jėgas ir galimybes“, – tikino buvusio valstybės vadovo žmona.

Paklausta, kuo vaišins į gimtadienį susirinkusius svečius, K.Brazauskienė sakė pasitikėjusi savo virtuvės profesionalais. „Jie man atrodo labai išradingi ir šįkart nesikišau visiškai. Aš pati paruošiau savo grybų salotas. Aišku, tie grybai man labai brangiai kainavo, už greičio viršijimą. Važiavau Nemenčinės plentu, pravažiavus tiltą, teko mokėti 400 litų, o tą vakarą surinkau krepšelį grybų“, – kalbėjo K.Brazauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius